Käyttöehdot | Evästeet | Rekisteriseloste

Inspectan internetsivujen tekijänoikeudet

Inspectan sivujen tekstit, kuvat ja videot ovat Inspectan omistamia immateriaalioikeuksin. Niiden luvaton kopiointi ja levittäminen on kielletty. Pyytääksesi luvan tekstien, kuvien tai videoiden kopiointiin, pyydämme teitä olemaan yhteydessä Inspectan viestintähenkilökuntaan.

Inspectan internetsivujen evästeiden käyttö

Inspectan verkkosivuilla käytetään evästeitä (cookies). Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallentuvat tietokoneeseesi selatessa, jos sallit asennukset. Evästeet auttavat meitä tunnistamaan sinut muista verkkokävijöistä ja tuottamaan mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen verkkosivuillamme. Evästeiden avulla käyttämäsi asetukset jäävät tietokantaamme, joten sinun ei tarvitse määritellä kaikkia asetuksia uudestaan, kun siirryt sivulta toiselle tai palaat sivustolle. Antamasi tiedot jäävät muistiin, joten niitä ei tarvitse kirjoittaa uudelleen. Analysoimme kaikkien sivuston käyttäjien tapaa käyttää internetsivujamme, jotta voimme tehdä parannuksia ja kehittää selailukokemustasi. Evästeiden avulla voit esimerkiksi löytää nopeammin tietoja, joita tarvitset. Evästeet auttavat meitä myös arvioimaan ja mittaamaan verkkomainontamme tehokkuutta.

Mitä evästeitä käytämme?

Google Analytics 

Käytämme Google Analytics – seurantatyökalua kerätäksemme tietoa sivustolla kävijöiden liikkumisesta sivustolla. Seuranta auttaa meitä parantamaan sivuston toimintaa ja nopeuttamaan tiedon löytymistä. Google Analytics tallentaa esimerkiksi kuinka kauan viivyt sivustolla, mitä kautta tulit sivustolle ja mitä linkkejä ja sivuja olet klikannut. Google Analytics ei tunista nimeäsi tai osoitettasi, työkalun avulla emme voi selvittää kävijöiden henkilöllisyyksiä.

Google Analytics käyttää seuraavia evästeitä:
_utma _utmb _utmc _utmx

JavaScript

Inspectan internetsivusto käyttää JavaScript-tekniikkaa. Tekniikkaa käytetään pääasiassa ulkoasun parantamiseksi. Sivusto tunnistaa onko selaimesi JavaScript-tuki päällä, ja vahvistaa JavaScriptin käytön evästeen avulla.

Käytössä on seuraavat evästeet: Has_js

Sähköpostimarkkinointi

Inspectan sivustolla on käytössä evästeitä, joilla rekisteröidään, mitataan ja kehitetään sähköpostimarkkinointia. Mikäli saat sähköpostiisi markkinointikirjeitä Inspectalta, evästeet auttavat meitä tunnistamaan käyntisi sivustollamme. Tässäkään tapauksessa sinun ei tarvitse täyttää lomakkeita uudestaan, jos olet aiemmin niitä täyttänyt. Sähköpostimarkkinoinnin evästeet auttavat meitä tunnistamaan sinut, jos vastaat lähettämäämme sähköpostiviestiin. Evästeet auttavat meitä ymmärtämään sinua eniten kiinnostavia sisältöjä internetsivuillamme, joten näilläkin evästeillä on tärkeä tehtävä asiakaskokemuksen parantamisessa. Näin poistat evästeet käytöstä

Toivomme, että hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Jos et halua käyttää evästeitä, saat ne pois käytöstä selaimessasi olevien asetusten kautta. Jos poistat evästeet käytöstä, osa tämän sivuston (ja useiden muiden sivustojen) sisällöistä ei välttämättä toimi oikein. Tämä saattaa vaikuttaa epäsuotuisasti käyttäjäkokemukseesi.

Evästeiden poistaminen käytöstä tapahtuu selaimen lisäasetusvalikosta, esimerkiksi kohdasta Asetukset (options tai preferences). Voit lukea lisätietoja selaimesi ohjetiedoista (help).

Voit estää Google Analytics –evästeet asentamalla selaimeesi Google Analyticsin ohjelmalisäkkeen (Google Analytics opt-out browser add-on), joka estää verkkosivustoa lähettämästä sivustokäyntiisi liittyviä tietoja Google Analytics -ohjelmaan.

Lisätietoa evästeistä

Evästeiden käytöstä internetsivuilla on ohjeistettu Viestintäviraston sivuilla: https://www.viestintavirasto.fi/kyberturvallisuus/palveluidenturvallinenkaytto/evasteet.html

 

Internetsivujen henkilötietojen käsittely

(Rekisteriseloste 22.3.2017. Kts. Henkilötietolaki (523/1999) 10 §)

Millä tavoin Inspecta kerää asiakastietoja internetsivuilta?

  • Palaute/reklamaatio/muutoksenhaku tarkastuspäätökseen -lomake
  • Koulutuspalveluiden ja tuotteiden tilauslomakkeet
  • Työpaikkahakemuslomake
  • Uutiskirjeen tilauslomake
  • Asiakaslehden tilauslomake
  • Palautelomake omalle henkilökunnalle


Rekisterinpitäjä

Inspecta Oy, Sörnäistenkatu 2, 00380 Helsinki, puh. (0)10 521 600


Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Viestintä- ja markkinointipäällikkö Tuomas Suominen, puh. (0)10 521 600 (vaihde)

Rekisterin nimi

Internetsivuilta kerättävät henkilötiedot

Mitä tapoja rekisterin keräämiseen käytetään, mitä tietoja kerätään ja mihin tiedot tallentuvat?

Millä tavoin tietoa kerätään?

Mitä tietoa tallennetaan?

Mihin tieto tallentuu?

Palaute/reklamaatiolomake/muutoksenhaku tarkastuspäätökseen/Tuotteiden tilaus

Henkilön nimi, yhteystiedot yritystiedot, mahdolliset laskutustiedot, palvelun kohteen tiedot (esim. rakennuksen osoite), kiinnostuksen kohteet, työhistoria ja työhakemus (vain työpaikkahakemukset), työhakemus, rekisteröityminen tapahtumaan, tilatun palvelun tai tuotteen tiedot.

Inspectan asiakaspalvelun ticket-järjestelmä. Tuotteiden tilaukset tallennetaan Inspectan asiakasrekisteriin.

Koulutuspalveluiden ja tuotteiden tilaus

Inspectan koulutusjärjestelmä, Inspectan asiakasrekisteri

Työpaikkahakemukset

Inspectan HR-järjestelmä

Uutiskirjeen tilauslomake

Inspectan sähköpostimarkkinointirekisteri

 Asiakaslehden tilauslomake

Inspectan viestintähenkilökunnan sähköposti

 Palautelomake omalle henkilökunnalle

Inspectan laadusta ja kehityksestä vastaavan henkilökunnan sähköposti

 

 

Mihin rekisteriä käytetään?

  • Internetsivuilta saatujen henkilötietojen ensisijainen käyttö on helpottaa asiakkaiden yhteydenottojen ja toimeksiantojen käsittelyä.
  • Inspectan käyttää asiakastietoja markkinointitarkoituksiin, jos asiakas on antanut erillisen markkinointiluvan.  

Mihin tietoa luovutetaan?

Inspecta ei luovuta asiakastietoja muiden kuin sen omistamien yritysten tai emoyhtiön käyttöön.

Rekisterin suojauksen periaatteet?

Henkilötietoja säilytetään rekisterinpitäjän toimitiloissa, jotka on lukittu ja kiinteistössä on kulunvalvonta.

Asiakasrekisterin käyttöoikeus on vain niillä rekisterinpitäjän palveluksessa olevilla ja muilla määritellyillä henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Heillä on käytössään käyttäjätunnukset ja salasanat. Tiedot on suojattu teknisesti palomuurilla.

Tarkastusoikeus, tarkastusoikeuden toteuttaminen ja kielto-oikeus

Inspectalle henkilötietoja luovuttaneella henkilöllä on oikeus tarkastaa häntä koskevat Inspectan  rekistereissä olevat tiedot. Kirjallinen tarkastuspyyntö tulee lähettää allekirjoitettuna Inspectan asiakaspalveluun. Tarkastuspyyntöihin vastataan viivytyksettä, yleensä kahden viikon kuluttua pyynnön esittämisestä.

Rekisteröidyillä on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramainontaan, etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin sekä mielipide- ja markkinatutkimukseen ja oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ottamalla yhteyttä rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tai ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjän asiakaspalveluun.