Asiakkaidemme kokemuksia

Laatu- ja ympäristökäsikirjan päivittäminen

Merja Järvi osallistui keväällä 2011 Kiwa Inspectan järjestämään koulutukseen "Laatupäälliköiden brush up". Finntest Oy on autokorjaamoalaan erikoistunut perheyritys, joka maahantuo ja myy autokorjaamolaitteita.
Omistaja ja laatu- ja ympäristöpäällikkö Merja Järvi, Finntest Oy

Kohti 0- tapaturmatilannetta

Kiwa Inspecta järjesti huhtikuussa 2011 kaksipäiväisen koulutuksen "Koneiden turvallinen käyttö ja tarkastaminen - valtioneuvoston asetus 403/2008". Yksi osallistujista oli Vaasan Oy:n projektijohtaja Harri Kurila yhtiön Kotkan tehtaalta.
Projektijohtaja Harri Kurila,Vaasan Oy

Tietojen päivitystarve

Pekka Valkonen työskentelee prosessisähköistyksen pääsuunnittelijana Metso Automation Oy:n Tampereen yksikössä. Keväällä 2011 hän osallistui Kiwa Inspectan A- ja B-kursseille "Relesuojaukset keskijänniteverkossa". B-kurssi on A:n jatkokurssi.
Pääsuunnittelija Pekka Valkonen, Metso Automation Oy

Syventävää ja asioita selkeyttävää tietoa

Sähkötarkastaja Samuel Holopainen Neste Oil Oy:n Porvoon jalostamosta on osallistunut kolmelle Kiwa Inspectan sähköalan räjähdysvaarallisia tiloja koskevalle kurssille: Ex-peruskurssille, Ex-ajankohtaispäivään ja  viimeksi toukokuussa 2011 Ex-jatkokurssille.
Sähkötarkastaja Samuel Holopainen Neste Oil Oy

Kiwa Inspectassa on paljon tietoa ja osaamista

Yrittäjä Jan Wentjärvi on yksi kokkolalaisen Oy MeCarLos Ab:n neljästä omistajasta. Yritys tarjoaa Kokkolan satamassa nostureiden ajo- ja huoltopalveluja. Wentjärvi oli mukana Kiwa Inspectan järjestämässä Nosturiseminaarissa toukokuussa 2011.
Yrittäjä Jan Wentjärvi,  Oy MeCarLos Ab

Kiwa Inspectan koulutusmateriaali on erinomaista

Ensto Finland Oy:n Project Sales Manager Ari Karjalainen on osallistunut lukuisiin Kiwa Inspectan  sähkö-, konedirektiivi- ja Atex-koulutuksiin  vuodesta 2007 alkaen. Viimeisin koulutus oli Ex-ajankohtaispäivä toukokuussa 2011.
Project Sales Manager Ari Karjalainen, Ensto Finland Oy

Turvallisuus paranee, kun asioita tehdään oikeilla menetelmillä

Robottien käyttöönottaja Markku Lukkarinen ABB Oy, Service:ltä osallistui kesäkuussa 2011 Kiwa Inspectan järjestämään puolen päivän mittaiseen uuteen koulutukseen "Käytännön mittausharjoituksia".
Robottien käyttöönottaja Markku Lukkarinen, ABB Oy Service