FSSC 22000:n uuden version 4.1 vaatimukset sisältäen Food Fraud ja Food Defense –vaatimukset

Koulutuksen esittely

FSSC 22 000 julkaisi uuden version 4 sertifiointiohjelmastaan joulukuussa 2016 ja täsmensi tätä versiota versiolla 4.1 heinäkuussa 2017. Suurimpana muutoksena on elintarvikkeiden ja niiden raaka-aineiden suojaaminen tahalliselta vahingonteolta ja väärennöksiltä. Välttämättä kaikki väärennöksen eivät aiheuta elintarviketurvallisuusriskiä, mutta ne saattavat vahingoittaa kuluttajan luottamusta tuotteisiin.  Vahingonteot ja väärennökset voivat kohdistua jo alihankintaketjuun.

Koulutus antaa hyvän pohjan tehdä vaaranarvioita ja kuinka hallita tämän tyyppisiä riskejä. Koulutuksessa on mukana myös Eviran asiantuntija kertomassa viranomaisvalvonnan roolista petosten torjunnassa ja esimerkkejä petostapauksista. Ja käydään läpi myös palvelujenhallintaa ja allergeenien hallintaohjelmaa käytännön esimerkein.

Kenelle koulutus sopii?

Elintarviketuotantolaitosten laatuvastaavat ja elintarviketuotantolaitosten laatuasioiden kanssa työtä tekevät.

Tavoite

Koulutus vahvistaa henkilöstön elintarviketietoisuutta ja varmistaa omavalvonnan toimivuutta sekä riskienhallintaa.

Koulutuksen hinta

730€ + 24% alv.

Kysy lisätietoja

training.finland@inspecta.com p. 010 521 600