Taakankiinnittäjän ja merkinantajan pätevyyskoulutus (ISO 23853)

Koulutuksen esittely

Koulutusohjelmassa on suoritettavissa kaksi osaa:

Osa 1: Taakankiinnittäjän ja merkinantajan koulutus (ISO 23853)

Yksipäiväinen koulutus ja sisältää teoriakoulutuksen lisäksi käytännön harjoittelua nosturien kanssa.

HUOM! Tämä koulutus on Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin hyväksymä kuorma- ja linja-auton kuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutus. Jos suoritat Trafin jatkokoulutuksen, ilmoita siitä ilmoittautumislomakkeen "Lisätietoja" -kohdassa. (Hinta: norm. koulutushinta + 70€)

Osa 2: Nostotyönvalvojan koulutus (ISO 23813)

Kaksipäiväinen koulutus, joista ensimmäisen päivän sisältö on sama kuin taakankiinnittäjän ja merkinantajan koulutuksessa. Tutustu lisää tästä.

Kunkin osan suorittamisen yhteydessä akkreditointia hakevat osallistujat suorittavat pätevyyskokeet. Pätevyyskokeisiin sisältyy teoriakoe sekä näyttökoe.  Kokeet läpäisseille ja kriteerit täyttäville akkreditointia hakeneille osallistujille myönnetään standardin SFS-ISO 15513 (2011) mukaisesti akkreditointi ja Inpectan sertifikaatti osoituksena pätevyydestä. Kansainvälisten ISO-standardien perusteella myönnettävien akkreditointien merkitys ymmärretään myös ulkomailla.

Kenelle koulutus sopii?

Nostotöihin osallistuva henkilöstö rakennustyömailla, teollisuudessa, satamissa ja nostojen ja nostettavien tuotteiden suunnittelijoille.

Tavoite

Taakankiinnittäjän ja merkinantajan pätevyyskoulutus on osa Nostotyöhenkilöstön pätevyyskoulutusohjelmaa. Koulutusohjelma on ISO-standardien mukainen koulutuskokonaisuus nostotöiden suorittamiseen ja valvontaan osallistuville ja toiminnasta vastaaville henkilöille.  Osallistujat oppivat oikeita ja turvallisia työtapoja, ja se toimii osana työnantajalta edellytettävää työhön perehdyttämistä. Osallistujat voivat osoittaa osaamisensa ja hakea virallista pätevyyttä (akreditointia) osaamiselleen.

Koulutuksen hinta

830€ + 24% alv.

Kysy lisätietoja

training.finland@inspecta.com p. 010 521 600