Metallirakenteiden uudet vaatimukset ja CE-merkintä

Koulutuksen esittely

Rakenteellisten  teräs- ja alumiinikokoonpanojen CE-merkintä tuli pakolliseksi 1.7.2014, kun standardin EN 1090-1 siirtymäaika päättyi. Uusiin yleiseurooppalaisiin vaatimuksiin siirtyminen toteutui kaikilta osiltaan 1.1.2017, kun ympäristöministeriön julkaiseman Suomen rakentamismääräyskokoelman ohjeet Teräsrakenteet 2016 tulivat voimaan.  Ohjeet Teräsrakenteet 2016 sisältävät mm teräsrakenteiden suunnittelustandardien kansalliset liitteet ja kytkevät siten yhteen teräsrakenteiden suunnittelustandardit (EN 1993) ja toteutusstandardit (EN 1090).  EN 1993 suunnittelustandardit ja EN 1090 toteutusstandardit ovat ainoa virallisesti hyväksytty normijärjestelmä teräsrakenteiden  suunnitteluun ja toteutukseen Suomessa.

Koulutuksessa käydään läpi rakenteellisten teräs- ja alumiinikokoonpanojen kokoonpanojen CE-merkinnälle asetettavat vaatimukset. Lisäksi käsitellään yksityiskohtaisesti teräskokoonpanojen toteutukselle asetettavat tekniset vaatimukset alkaen käytettävistä tuotteista ja päätyen  esivalmistuksen, hitsauksen, mekaanisen kiinnittämisen, pintakäsittelyn ja tarkastuksen kautta valmiisiin CE-merkittäviin kokoonpanoihin.

Koulutuksessa käsitellään myös suunnittelijan tehtäviä metallirakenteiden toteuttamista koskevien vaatimusten esittämisessä toteutuseritelmässä.

Kenelle koulutus sopii?

Muuttuvat vaatimukset koskevat kaikkia alalla työskenteleviä.  

  • metallirakentamiseen erikoistuneet konepajat    
  • laatupäälliköt
  • pienten pajojen toimitusjohtajat
  • rakennesuunnittelijat
  • toimittajat
  • rakennustarkastajat jne.

Asiakkailta saatuja palautteita koulutuksesta

"Kouluttajan osaaminen aiheesta jäätävää, erittäin ammattitaitoista ja kokemus näkyi."
"Kouluttajalla on antaa kysymyksiin hyviä vastauksia."
"Järjestelyt oli todella ammattitaitoisesti tehty ja tuli heti Pro -fiilis. Myös yritysesittely oli hyvä ja siis todella tyylikkäästi vedetty setti."

Koulutuksen hinta

645€ + 24% alv.

Kysy lisätietoja

training.finland@inspecta.com p. 010 521 600
Koulutukset
Koulutus Sijainti Ajankohta
Metallirakenteiden uudet vaatimukset ja CE-merkintä Tampere 17.10.2018