Kaasusammutuslaitteistojen hoitajakoulutus

Ajankohta 13.3.2018
Kesto 1 pv
Sijainti Tampere

Ilmoittaudu

Esittely

Tämän kurssin avulla laitteistonhoitajat pystyvät hoitamaan tehtävänsä lainsäädännön hengen mukaisesti. Kurssilla perehdytään kaasusammutuslaitteistojen rakenteisiin, toimintaperiaatteisiin, tehdään laitteistojen kokeiluja, perehdytään laitteistojen huoltoon ja kunnossapidon järjestelyihin sekä oikeisiin laitteistojen käyttötapoihin. Kurssilla harjoitellaan oikeassa ympäristössä.

Koulutuksen sisältö

08:30 Ilmoittautuminen ja aamukahvi 09:00 Kaasusammutuslaitteiston rakenne ja kunnossapito Kiinteistön omistajan / haltijan tehtävät asetuksen mukaan Kaasusammutuslaitteiston hoitajan vastuut ja velvollisuudet Erilaisten järjestelmien esittely Kaasusammutuslaitteiston kunnossapito-ohjelma Kunnossapito-ohjelma / päiväkirja työkaluna 11:45 Lounas, jonka jälkeen tilausbussi vie harjoittelupaikalle 12:30 - 15:30 Käytännön harjoittelu. Harjoittelupaikka ilmoitetaan myöhemmin Päivän päätteeksi kahvit ja todistusten jako n.15:30 Paluukuljetus harjoittelupaikalta

Hinta

500,00 EUR + ALV 24 %

Huom! Voit osallistua kahden päivän Sprinkleri ja kaasusammutuslaitteisto koulutukseen hintaan 770€ + alv tai päivän koulutukseen hintaan 500€+ alv. Jos osallistut myös Paloilmoitinlaitteiston huoltaja- sekä kaasusammutuslaitteistonhuoltajakoulutuksiin niin kolmen koulutuspäivän hinta on 1040€ + alv.

Koulutuspaikka

Holiday Club Tampereen Kylpylä
Lapinniemenranta 12

33180 Tampere

Kouluttaja

Antero Peltomaa, aluepäällikkö, Kiwa Inspecta Henri Jokinen, tarkastusinsinööri, Kiwa Inspecta

Kysy lisätietoja

Mari Kuusjärvi training.finland@inspecta.com p. 010 521 600

Ilmoittaudu