Kiwa Rima™ - yritysturvallisuuden viitekehyksen orientaatio -koulutus

Ajankohta 28.11.2018
Aika 08:30
Kesto 1 pvä
Sijainti Vantaa

Ilmoittaudu

Esittely

Vuonna 2016 käynnistetyn kehitystyön tuloksena olemme Kiwa Inspectassa rakentaneet yhdessä Suomen yritysturvallisuuden keskeisten ja tunnettujen toimijoiden kanssa mallin johtaa, kehittää ja hallita yritysturvallisuuden osa-alueita yhtenäisillä käytännöillä ja menettelyillä. Kiwa Rima™ -hallintamalli julkaistiin syksyllä 2018 kehittämään organisaatioiden kokonaisvaltaista turvallisuuden johtamista ja hallintaa. Kiwa Rima™ -hallintamallin orientaatio -koulutus avaa hallintamallin menestyksekästä käyttöä organisaation turvallisuuden johtamisen ja hallinnan kehittämisessä.

Tavoite

Kiwa Rima™ -viitekehyksen orientaatiokoulutuksen tavoitteena on antaa osallistujille perusteet Kiwa Rima™- viitekehyksen käyttöön organisaation yritysturvallisuuden johtamisen ja hallinnan kehittämisessä. Koulutus avaa viitekehyksen keskeisiä ominaisuuksia ja auttaa organisaation turvallisuuden hallintamallin rakentamisessa ja kehittämisessä.

Kenelle koulutus sopii?

Kiwa Rima™ - yritysturvallisuuden viitekehyksen orientaatiokoulutus on tarkoitettu henkilöille yrityselämässä ja julkishallinnossa, jotka työssään johtavat, suunnittelevat ja koordinoivat organisaatio-/yritysturvallisuutta ja kehittävät organisaation johtamismalleja (turvallisuus- ja tietoturvavastaavat, riskienhallintavastaavat, kiinteistö- ja laatupäälliköt).

Koulutuksen sisältö

8.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvi 9.00 Koulutuksen avaus 9.15 Johdatus viitekehykseen • Yritysturvallisuuden hallinta ja johtaminen • Käsitteet • Viitekehys 10.00 Tauko 10.15 Sisältö osa-alueittain • Peruselementit • Yritysturvallisuuden osa-alueet 12.00 Lounas 13.00 Kiwa Rima™ käyttö • Kyvykkyyden arviointi: o Kyvykkyystasot o Arviointimallin käyttö • Tavoite- ja nykytasomääritykset: o Osa-alueiden tasot o Kuiluanalyysi 14.00 Iltapäiväkahvi 14.15 Kiwa Rima™ käyttö jatkuu • Yritysturvallisuuden roadmap 15.45 Yhteenveto n. 16.00 Koulutuspäivä päättyy

Hinta

730,00 EUR + ALV 24 %

Koulutuspaikka

Break Sokos Hotel Flamingo
Tasetie 8

01510 Vantaa

Kouluttaja

Janne Helenius, tuotepäällikkö, yritysturvallisuus, Kiwa Inspecta

Kysy lisätietoja

training.finland@inspecta.com puh. 010 521 600

Ilmoittaudu