Sprinklerilaitteiston hoitajakoulutus

Ajankohta 13.3.2018
Kesto 1pv
Sijainti Tampere

Ilmoittaudu

Esittely

Sprinklerisammutuslaitteiston tehtävänä on ilmaista palonalku ja automaattisesti sammuttaa alkava tulipalo. Tämän kurssin avulla laitteistonhoitajat pystyvät hoitamaan tehtävänsä lainsäädännön hengen mukaisesti. Kurssilla perehdytään sprinklerisammutuslaitteistojen rakenteisiin, toimintaperiaatteisiin, tehdään laitteistojen kokeiluja, perehdytään laitteistojen huoltoon ja kunnossapidon järjestelyihin sekä oikeisiin laitteistojen käyttötapoihin.

Koulutuksen sisältö

Ohjelma 08.00 Ilmoittautuminen ja aamukahvi 08.30 Sprinklerilaitteiston rakenne ja kunnossapito Kiinteistön omistajan/haltijan tehtävät asetuksen mukaan Sprinklerilaitteiston hoitajan vastuut ja velvollisuudet Erilaisten järjestelmien esittely Sprinklerilaitteiston kunnossapito-ohjelma Kunnossapito-ohjelma/päiväkirja työkaluna Dokumentointi ja asiapapereiden säilytys Nykyinen/aikaisempi käytäntö spr-huollon kannalta 11.30 Lounas, jonka jälkeen tilausbussi vie harjoittelupaikalle. 12.15 - 15.00 Käytännön harjoittelupaikka ilmoitetaan myöhemmin Päivän päätteeksi kahvit ja todistusten jako n. 15.30 Paluukuljetus harjoittelupaikalta

Hinta

485,00 EUR + ALV 24 %

HUOM! Jos osallistut myös Paloilmoittimenhoitaja -koulutukseen, saat nämä kaksi kurssipäivää yhteishintaan 745 € + alv 24 %!

Koulutuspaikka

Holiday Club Tampereen Kylpylä
Lapinniemenranta 12

33180 Tampere

Kouluttaja

Henri Jokinen tarkastusinsinööri, Inspecta Tarkastus

Kysy lisätietoja

training.finland@inspecta.com p. 010 521 600

Ilmoittaudu