Sprinklerilaitteiston hoitajakoulutus

Ajankohta 24.9.2018
Kesto 1 pv
Sijainti Jyväskylä

Ilmoittaudu

Esittely

Sprinklerisammutuslaitteiston tehtävänä on ilmaista palonalku ja automaattisesti sammuttaa alkava tulipalo. Tämän kurssin avulla laitteistonhoitajat pystyvät hoitamaan tehtävänsä lainsäädännön hengen mukaisesti. Kurssilla perehdytään sprinklerisammutuslaitteistojen rakenteisiin, toimintaperiaatteisiin, tehdään laitteistojen kokeiluja, perehdytään laitteistojen huoltoon ja kunnossapidon järjestelyihin sekä oikeisiin laitteistojen käyttötapoihin.

Koulutuksen sisältö

Ohjelma 08.00 Ilmoittautuminen ja aamukahvi 08.30 Sprinklerilaitteiston rakenne ja kunnossapito Kiinteistön omistajan/haltijan tehtävät asetuksen mukaan Sprinklerilaitteiston hoitajan vastuut ja velvollisuudet Erilaisten järjestelmien esittely Sprinklerilaitteiston kunnossapito-ohjelma Kunnossapito-ohjelma/päiväkirja työkaluna Dokumentointi ja asiapapereiden säilytys Nykyinen/aikaisempi käytäntö spr-huollon kannalta 11.30 Lounas, jonka jälkeen tilausbussi vie harjoittelupaikalle. 12.15 - 15.00 Käytännön harjoittelupaikka ilmoitetaan myöhemmin Päivän päätteeksi kahvit ja todistusten jako n. 15.30 Paluukuljetus harjoittelupaikalta

Hinta

500,00 EUR + ALV 24 %

Huom! Voit osallistua kahden päivän Sprinkleri ja kaasusammutuslaitteisto koulutukseen hintaan 770€ + alv tai päivän koulutukseen hintaan 500€+ alv. Jos osallistut myös Paloilmoitinlaitteiston huoltaja- sekä kaasusammutuslaitteistonhuoltajakoulutuksiin niin kolmen koulutuspäivän hinta on 1040€ + alv.

Koulutuspaikka

Original Sokos Hotel Alexandra
Hannikaisenkatu 35

40100 Jyväskylä

Kouluttaja

Antero Peltomaa, aluepäällikkö, Kiwa Inspecta Henri Jokinen, tarkastusinsinööri, Kiwa Inspecta

Kysy lisätietoja

training.finland@inspecta.com p. 010 521 600

Ilmoittaudu