Työsuojelupäällikön pätevöitymiskoulutus 2018 (5 pvä)

Ajankohta 9.10.2018
Aika 08:30
Kesto 5 pv
Sijainti Vantaa

Ilmoittaudu

Esittely

Koulutuksen tarkoituksena on antaa ajankohtaista tietoa kokeneille työsuojelupäälliköille ja –asiantuntijoille. Kurssi koostuu viidestä lähiopetuspäivästä, ennakkotehtävästä, välitehtävästä ja lopputyöstä. Kurssilla jaetaan tietoa myös osallistujien omista kokemuksista ja verkostoidutaan muiden työsuojelupäälliköiden kanssa. Työsuojelupäälliköt ry on kehittänyt jäsenilleen sopivaa pätevöitymiskoulutusta jo vuodesta 1972 alkaen. Vuoden 2018 koulutuksen järjestää KIwa Inspecta uudistuneen koulutusohjelman mukaisesti. Työsuojelupäälliköt ry pätevöitymiskoulutuksen suorittaminen tukee, riittävän työkokemuksen lisäksi eurooppalaisen European Occupational Safety and Health Manager -pätevyyssertifikaatin hakemista. Kurssin suorittaneet voivat hakea suoraan eurooppalaista pätevyyttä, sillä kurssisisältö on ennakkoon hyväksytetty sertifikaatteja myöntävässä IFE Institut für Ergonomiessa.

Kenelle koulutus sopii?

Työsuojelupäälliköt ry myöntää koulutuksen hyväksytystä suorituksesta pätevöitymistodistuksen, joka on osoitus alaan perehtyneisyydestä. Pätevöitymiskoulutuksella on EU-vertailtavuus. Pätevöitymisen (ASM = Authorized Safety Manager)) myöntää Työsuojelupäälliköt ry:n tutkintotoimikunta. Haku- ja lähtötasovaatimukset pätevöitymistodistukselle: 1 Taso C / vähäriskiset työpaikat (esimerkiksi toimistotyöpaikat) Lähtötasovaatimukset: kolme vuotta työkokemusta työterveys- ja turvallisuustehtävissä teknikko, insinööri tai vastaava tutkinto turvallisuustutkinto (25 op), työsuojelupäällikön perustietokurssi (3 op) ja muita alan opintoja (22 op). 2 Taso B / keskiriskiset työpaikat (esimerkiksi palvelualat, elektroniikkateollisuus, sähkö- ja telealat) / B2 toimialakohtainen pätevyys Lähtötasovaatimukset: insinööri AMK tai ylempi korkeakoulututkinto viisi vuotta työkokemusta työterveys- ja turvallisuustehtävissä ylempi turvallisuustutkinto (50 op), työsuojelupäällikkökurssi (6 op), johtamiseen liittyvää koulutusta ja muita alan opintoja (44 op). 3 Taso A / korkeariskiset työpaikat Lähtötasovaatimukset: insinööri AMK tai ylempi korkeakoulututkinto viisi vuotta työkokemusta Master of Safety (90 op.) tai vastaava oppimäärä, johtamiseen liittyvää ja muita alan opintoja 30 op Koulutukseen voi osallistua vaikka ei olisi vielä hakemassa pätevöitymistodistusta. Kurssin suorituksen perusteella pätevöitymistodistuksen voi hakea myöhemminkin, kun vaatimukset täyttyvät.

Koulutuksen sisältö

Kurssin sisältö Ohjelmarunko: 9.10.2018 Turvallisuusjohtaminen 10.10.2018 Työsuojelusäädösten merkitys ja onnettomuuksiin varautuminen 7.11.2018 Riskien ja työkyvyn hallinta 11.12.2018 Opinnäytetöiden esittely 12.12.2018 Tentti ja Turvallisuuskulttuuri Tarkempi ohjelma julkaistaan lähiaikoina.

Hinta

2590,00 EUR + ALV 24 %

Koulutuksen hintaan kuuluu: koulutus, koulutusmateriaalit, ohjelmassa mainitut kahvi-, lounas- ja illallistarjoilut.

Koulutuspaikka

Scandic Helsinki Aviacongress
Robert Huberin tie 4

01510 Vantaa

Kysy lisätietoja

training.finland@inspecta.com puh. 010 521 600

Ilmoittaudu