UUSI VERKKOKOULUTUS! Painelaitteen käytön valvojan verkkokoulutus

Ajankohta 13.6.2018 - 31.8.2018
Kesto Koulutuksen tekeminen vie noin 2 h. Koulutus on käytössä 10 päivää tunnusten saamisesta.
Sijainti Verkkokoulutus

Ilmoittaudu

Esittely

Tule ensimmäisten joukossa kouluttautumaan kätevästi uudella verkkokoulutuksellamme! Voit tehdä koulutuksen missä vain, milloin vain, joko tietokoneella tai mobiililaitteella. Tämä koulutus on saatavana vain elokuun 2018 loppuun asti. Toimi siis heti ja hanki verkkokoulutuksemme! Kurssi on käytön valvojan lyhyt oppimäärä painelaitteiden käytön valvojan tehtävän hoitoon ja pätevyyden osoittamiseen liittyen. Kurssilla opit tärkeimmät tehtäväsi, käytännöntoimet, vastuusi ja velvollisuutesi. Kurssi ei sisällä kattiloihin tai höyrynkehittimiin liittyvää tietoutta, eikä yksin riitä pätevyydeksi kattilalaitosten käytön valvojalle. HUOM! Saat ilmoittautumisen jälkeen automaattisen sähköposti viestin. Viestissä mainittu kahden viikon vahvistus aika ei päde tähän koulutukseen. Tunnukset lähetetään sinulle vuorokauden sisällä (toimitukset arkisin), ja ne ovat voimassa 10 päivää.

Kenelle koulutus sopii?

Painelaitteita on käytössä eri toimialoilla kuten teollisuudessa, kiinteistöissä, terveydenhuollossa, kylmävarastoissa, vuokrasäiliön haltijoilla jne. Tästä verkkokoulutuksesta hyötyvät perustietoutena painelaitteiden käytön valvojat ja käytön varavalvojat, jotka työskentelevät yhden tai kahden yksinkertaisen pienen painelaitteen parissa esim. autoklaavit, paineilmasäiliöt, ilmakaasusäiliöt. Koulutus edellyttää käytössä olevien prosessien ja niihin liittyvien laitteiden toiminnan tuntemista. Hyvä kertauskoulutus!

Koulutuksen sisältö

Koulutus on jaettu selkeisiin osa-alueisiin ja voit suorittaa sen joko osion kerrallaan tai koko koulutuksen yhdellä kertaa. Koko koulutuksen läpikäyminen vie aikaa noin kaksi tuntia. Koulutus on käytössäsi 10 päivää tunnusten saamisesta. Koulutuksessa käsitellään seuraavia aihealueita: - Määritelmät - Vastuut ja velvoitteet - Painelaitteen hankkiminen - Tarkastukseen valmistautuminen - Määräaikaistarkastus - Painelaitteen korjaaminen ja muutostyöt - Laitetyyppikohtaiset erityispiirteet - Tentti Tentti: Koulutuksen lopussa on tentti (monivalintakysymyksiä), jonka läpäisyvaatimus on 75 % eli 30/40 kysymyksestä tulee saada oikein. Todistus: Tentin läpäisseille lähetetään sähköpostitse todistus koulutuksen suorittamisesta.

Hinta

290,00 EUR + ALV 24 %

Kun samasta yrityksestä ilmoittautuu kerralla kolme tai useampi henkilö, alennus -15 %.

Kysy lisätietoja

training.finland@inspecta.com puh. 010 521 600

Ilmoittaudu