Kaj von Weissenberg

Toimenkuva Kiwa Inspectalla

Toimin Kiwa Inspectalla liiketoimintapäällikkönä ja vastaan toimittaja-arvioinneista. Tehtäviini kuuluvat yritysarviointien lisäksi arviointipalvelujen kehittäminen ja yhteydenpito suuriin tilaajaorganisaatioihin. Vedän kolmea tilaajien klusteria, joissa tunnistetaan hankintatoimen kehittyvät tarpeet ja viedään jatkuvasti kehittyviä toimittajavaatimuksia yhteisiin arviointikriteereihin. Näytä vastaaja

Toimin Kiwa Inspectalla liiketoimintapäällikkönä ja vastaan toimittaja-arvioinneista. Tehtäviini kuuluvat yritysarviointien lisäksi arviointipalvelujen kehittäminen ja yhteydenpito suuriin tilaajaorganisaatioihin. Vedän kolmea tilaajien klusteria, joissa tunnistetaan hankintatoimen kehittyvät tarpeet ja viedään jatkuvasti kehittyviä toimittajavaatimuksia yhteisiin arviointikriteereihin. 

Koulutuskategoriat

Auditointi & Laatu
Johtaminen ja prosessit
 

Mikä kouluttajana toimimisessa on parasta?

Koulutustilanteessa saan paitsi ajantasaista tietoa koulutettavien näkemyksistä ja odotuksista myös oivallisen tilaisuuden kertoa heille niistä valmiuksista, joita Kiwa Inspectalla on.

Mikä minua nauratti viimeksi?

Sanaleikit ("puns", play on words) ovat hyvin usein arjessa läsnä. Minua viehättää uusien kaksoismerkityksellisten ilmaisujen löytäminen sekä niiden viljeleminen huomaamattomasti puheeseen. Fingerporia luen mielelläni, vaikka kyseisen sarjakuvan jutut ovatkin usein liian alatyylisiä - "Vähempikin" riittäisi. Suomessa tarvittaisiin monipuolisia ja hauskoja kanavia sanaseppojen aikaansaannoksille.