Johtamisjärjestelmien sertifiointi ja arviointi

Johtamisjärjestelmien sertifiointi on oiva keino lisätä kilpailukykyä ja vahva osoitus kunnianhimoisesta organisaatiosta, joka haluaa vastata asiakkaiden tuotteita ja palveluita koskeviin odotuksiin. Johtamisjärjestelmiä voidaan arvioida myös ilman sertifiointitarkoitusta tai tavoitetta, jolloin tuloksena järjestelmäarvioinnin raportti.  

Arvioitu ja sertifioitu johtamisjärjestelmä  on yrityksen oman johtamisen väline, joka auttaa jatkuvassa liiketoiminnan kehittämisessä. Riippumattoman asiantuntijan toteuttama arviointi/auditointi auttaa määrittämään toiminnan nykytilan. Lisäksi ulkopuoliset arvioinnit/auditoinnit pitävät hereillä kehityskohteiden tunnistamisessa ja ovat tärkeä osa kehitysideoiden jalostamista käytännön toiminnaksi.

Muuttuvassa maailmassa sertifiointi auttaa taklaamaan laatuun, vastuullisuuteen ja tuottavuuteen liittyviä haasteita. Palveluiden laadun arviointi/auditointi, vastuullinen yritystoiminta, kestävä kehitys, toimittaja-arvioinnit, työterveys ja työhyvinvointi sekä tietoturvallisuus ovat vain esimerkkejä osa-alueista, joiden parantamisessa ulkopuolinen arviointi/auditointi tarjoaa arvokasta tukea. 

Kiwa Inspecta on Suomen markkinajohtaja johtamisjärjestelmien sertifioinnissa – olemme arvioineet yli tuhat asiakasta ja myöntäneet yli 1700 sertifikaattia. Kiwa Inspecta on myös kansainvälisen sertifiointiverkosto IQNet:n jäsen.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat sekä kaikille  toimialoille soveltuvat laatu-, ympäristö-, työterveys- ja työturvallisuus, tietoturvallisuus sekä toimitus-/arvoketjun arvioinnit ja sertifikaatit että spesifit, toimialakohtaiset sertifikaatit.

Ota yhteyttä ja kysy lisää