Johtamisjärjestelmien sertifiointi

Johtamisjärjestelmän sertifiointi

Sertifiointi on oiva keino lisätä kilpailukykyä ja vahva osoitus kunnianhimoisesta organisaatiosta, joka haluaa vastata asiakkaiden tuotteita ja palveluita koskeviin odotuksiin.

Sertifioitu johtamisjärjestelmä on yrityksen oman johtamisen väline, joka auttaa jatkuvassa liiketoiminnan kehittämisessä. Riippumattoman asiantuntijan toteuttama arviointi auttaa määrittämään toiminnan nykytilan. Lisäksi ulkopuoliset arvioinnit pitävät hereillä kehityskohteiden tunnistamisessa ja ovat tärkeä osa kehitysideoiden jalostamista käytännön toiminnaksi.

Muuttuvassa maailmassa sertifiointi auttaa taklaamaan laatuun, vastuullisuuteen ja tuottavuuteen liittyviä haasteita. Palveluiden laadun arviointi, vastuullinen yritystoiminta, kestävä kehitys, toimittaja-arvioinnit, työterveys ja työhyvinvointi sekä tietoturvallisuus ovat vain esimerkkejä osa-alueista, joiden parantamisessa ulkopuolinen arviointi tarjoaa arvokasta tukea. 

Kiwa Inspecta on Suomen markkinajohtaja johtamisjärjestelmien sertifioinnissa – olemme arvioineet yli tuhat asiakasta ja myöntäneet yli 1700 sertifikaattia. Kiwa Inspecta on myös kansainvälisen sertifiointiverkosto IQNet:n jäsen.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat sekä kaikille toimialoille soveltuvat sertifikaatit että spesifit, toimialakohtaiset sertifikaatit.

Ota yhteyttä ja kysy lisää