Elintarvikeala

Elintarvikealalla tuotteiden elintarviketurvallisuus on perusvaatimus, jonka täyttämisessä ei ole varaa epäonnistua. Jo yhdestä virheestä elintarviketurvallisuudessa saattaa seurata sekä maineen että myynnin romahdus; pahimmassa tapauksessa kuluttajien terveys vaarantuu. Elintarvikealalla palveluihimme kuuluvat:

Elintarviketurvallisuus ja hallintajärjestelmien sertifiointi 

Elintarviketuotannon ja elintarvikepakkausmateriaalien tuotannon tuoteturvallisuuden varmentamiseen Kiwa Inspectalla on tarjolla ISO 22000 - ja FSSC 22000 -standardien mukainen sertifiointi.

Muut elintarvikealan sertifioinnit ja auditoinnit

Rehu- ja vilja-alan sertifioinnissa Kiwa Inspectalla on käytössä FAMI-QS -standardi rehulisäaineiden valmistuksen ja COCERAL GTP -standardi vilja- ja öljykasvien kaupan sertifiointiin.

Keliakialiitto ylläpitää gluteenittomien tuotteiden merkkijärjestelmää, jonka avulla tuotteen gluteenittomuus voidaan varmistaa tuotepakkauksessa olevasta gluteenittoman tuotteen merkistä. Kun yritys vie Gluteenittoman tuotteen merkillä merkittyjä tuotteita, tuotteiden valmistusprosessin vaatimustenmukaisuus tulee todentaa ulkopuolisen auditoinnin avulla. Kiwa Inspecta Sertifioinnilla on oikeus tehdä gluteenittomien tuotteiden merkkiauditointeja.

Kiwa Inspecta kuuluu samaan konserniin kuin kansainvälinen Kiwa-sertifiointiyritys. Kiwan kautta Kiwa Inspectalla on mahdollisuus tarjota hyvin laaja valikoima erilaisia sertifiointeja, kuten BRC, IFS.

Ota yhteyttä ja kysy lisää