Työterveys- ja työturvallisuusjohtaminen

Henkilöstön työkyky ja yrityksen työturvallisuus ovat erittäin tärkeitä johtamisen alueita kaikille yrityksille: esimerkiksi työkyvyttömyys aiheuttaa Suomessa vuosittain noin 25 miljardin euron kustannukset. Kiwa Inspecta tarjoaa työturvallisuus- ja työkykyjohtamisen palveluita, jotka auttavat yritystä johtamaan työntekijöidensä työkykyä: laaja-alaisesti ja tuloksellisesti menetelmillä, joilla työturvallisuuden ja työkyvyn johtaminen integroituu kiinteäksi osaksi yrityksen johtamiskäytäntöjä.

Työturvallisuus- ja työkykyjohtamisen kehittämispalvelut

Työturvallisuus- ja työkykyjohtamisen arviointipalvelumme tuo yritykseenne menestymisen elementit, jotka pohjautuvat Kiwa Inspectan pitkäaikaiseen kokemukseen johtamisjärjestelmistä, riskienhallinnasta, käytännön esimiestyöstä sekä työturvallisuus- ja työkykyjohtamisen parhaista käytännöistä.  Palveluidemme avulla kehittäminen viedään paperilta käytäntöön käytännönläheisillä toimintatavoilla, jotka tuottavat aidosti mitattavaa taloudellista ja toiminnallista hyötyä.

Työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmän sertifiointi

OHSAS 18001 -sertifikaatti on vahva signaali sekä nykyiselle että potentiaaliselle henkilökunnalle ja asiakkaille: se kertoo yrityksen tosissaan ponnistelevan turvallisen työympäristön ja hyvinvoinnin puolesta. OHSAS 18001 on yhteensopiva muiden johtamisjärjestelmästandardien, kuten ISO 9001 ja ISO 14001, kanssa. Kaikki järjestelmät voidaan arvioida ja sertifioida joko erikseen tai samanaikaisesti. Näin Kiwa Inspectan sertifiointipalveluita laajemmin käyttävät yritykset voivat nauttia maksimaalisesta hyödystä arvioinneissa. 

HSEQ-arviointi

HSEQ-arvioinnissa käydään kattavasti läpi työterveys- ja turvallisuus (Health and safety), ympäristö (environment) ja laatu (quality) kokonaisuudet sekä näiden osa-alueiden linkittyminen yrityksen johtamiseen. HSEQ-arviointi on tehokas menettely arvioida edellisiä kokonaisuuksia toimitussuhteissa. Yhteisellä työpaikalla kaikkien tulisi sitoutua yhteiseen turvallisuuskulttuuriin sekä vastuullisiin toimintatapoihin.

Tutustu työturvallisuus- ja työkykyjohtamisen sertifiointi- ja arviointipalveluihimme. Soita tai jätä yhteydenottopyyntö, niin mietitään yhtessä kuinka pavelumme auttaisi yritystänne työkykyjohtamisen laatumatkalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää