Teknologiapalvelut

Kiwa Inspectalla on monien vuosien kokemus lukuisten teollisuudenalojen johtavana asiantuntijana. Tarjoamme teollisuuden tarpeisiin teknisiä asiantuntijapalveluita kuten kunnonseuranta, eliniän arviointi, riskienhallinta, vaurioselvitykset, riskikartoitukset pyöriville koneille ja projektien riskien hallinta. Tulkitsemme standardeja ja tutkimuksia, teemme laskelmia ja arviointeja sekä suoritamme tarkastuksia.

Työvälineitä riskienhallintaan -  päätöksenteon tueksi

Kiwa Inspecta tukee asiakkaitaan päätöksenteossa. Tiedätkö, milloin ikääntynyt komponentti kannattaa uusia? Millaisin menetelmin kannattaa etsiä laitteissa piileviä rasitus- tai korroosiovaurioita? Tarkastus- ja testaustuloksemme tuottavat runsaasti tietoa, jota voidaan käyttää pohjana esimerkiksi käyttöiän arvioinnille sekä riskiperustaiselle tarkastusten ja kunnossapidon suunnittelulle. Tarjoamme myös tietoa laitteistojen tai komponenttien vaurioiden syistä ja suosituksia vikaantumisen jälkeen tehtäville toimenpiteille.

Kiwa Inspectan asiantuntemuksen avulla asiakkaamme voivat maksimoida turvallisuuden, käytettävyyden ja kannattavuuden − askeleen edellä muita.

 

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous