+358 (0)10 521 600

Uutiset

Smart Office -konsortio hahmottelee älykkään työnteon mallia

Lehdistötiedote 21.6.2017 13:03:00

Ihmistyön kysyntä mullistuu tekoälyn tarjoutuessa monenlaisten rutiinien tekijäksi. Mikä on työnteon tarkoitus ja muoto tulevaisuudessa? Joukko rakennus- ja kiinteistöalan toimijoita on päättänyt näitä megatrendejä peilaten luoda täysin uudenlaisen, toimistotilojen käyttäjäyritysten ja työntekijöiden tarpeista lähtevän älykkään työnteon konseptin.

Koneturvallisuusosaajien pätevöinti alkaa syksyllä

Uutinen 21.6.2017 7:47:00

Inspecta aloittaa koneturvallisuussektorilla työskentelevien pätevöinnit syksyllä 2017.Koulutuksiin osallistuvien on mahdollista suorittaa kolmentasoisia pätevöintejä, joista ensimmäisellä tasolla suoritetaan koneturvallisuuskortti ja seuraavilla tasoilla akkreditoidut koneturvallisuusasiantuntijan ja -mestarin pätevöinnit.

Inspectassa uusiin tehtäviin yli 100 henkilöä, tavoitteena erinomainen työntekijäkokemus

Lehdistötiedote 14.6.2017 11:33:41

Inspectan kasvu jatkuu tasaisena. Vuoden 2016 aikana kasvu näkyi henkilöstömäärän reiluna kasvuna. Tavoitteena on hankkia parhaat asiantuntijat oikeille paikoille, koska erinomaiset palvelukokemukset eivät synny ilman erinomaista työntekijäkokemusta. Tänä vuonna julkaisemme henkilöstötilinpäätöksen aiemmista vuosista poiketen julkisesti.

Kuinka paljon voimaa Hydraulic Press Channelin voimalaitteessa todellisuudessa on?

Uutinen 9.6.2017 8:13:00

Inspectan Jouni Pesonen ja Niko Koskinen kävivät mittaamassa kuinka paljon ruutia kuuluisasta Hydraulic Press Channelin voimalaitteesta löytyy. Aiheesta löytyykeskiviikkona julkaistu video Beyond the Press Youtube-kanavalta, . Videolla myös rikotaan Youtube-kanavan perustajien tapaan kaikenlaista.

Inspecta aloitti lennokein tehtävät tarkastukset

Uutinen 2.6.2017 8:55:23

​Inspecta palvelee nyt lennokkien avulla tehtävin tarkastuksin. Miehittämättömään ilma-alukseen kiinnitettyjä kameroita käyttämällä voidaan minimoida henkilönostimien käyttöä ja näin tuottaa tarkastustietoa kohteesta entistä kustannustehokkaammin ja turvallisemmin. 3D-mallinnuksen ja laajan tutkimusvalikoimamme ansiosta asiantuntijamme tuottavat kokonaisselvityksen hankalapääsyisestäkin kohteesta.

Toimitusketju pettää - sinä vastaat!

Blogi 29.5.2017 14:42:00

Vastaavatko alihankkijoittesi laatu, toimintatavat, työturvallisuus ja riskienhallinta sinun organisaatiosi laatuvaatimuksia? Miten voit varmistua, että toimitusketjusi laaduntuottokyky on sinun yrityksesi vaatimalla tasolla? Kuinka voit valikoida hyvistä toimittajista parhaat? Green Card®-toimittaja-arviointi on esimerkki kolmannen osapuolen tekemästä puolueettomasta arvioinnista.

Turvallisuusjohtajan blogi: Yritysturvallisuuden mittaaminen - määrän mittaamisesta muutoksen mittaamiseen

Blogi 24.5.2017 9:13:17

Yritysturvallisuuden asiantuntijaryhmä kokoontui pohtimaan turvallisuuden mittareita ja indikaattoreita. Turvallisuus on koko yrityksen toimintaa poikkileikkaavaa toimintaa. Vaikka asiantuntijaryhmä oli yhtä mieltä siitä, että yritysturvallisuus vaatii ennen kaikkea yritysjohdon vahvaa sitoutumista ja johtamista, sen tulee nähdä vaikuttavan yhtä lailla alhaalta ylöspäin.

Turbiinien kunto selviää värähtelymittauksella

Uutinen 23.5.2017 14:01:02

Turbiinien ja generaattorien laiteviat pyritään selvittämään värähtelymittauksessa. 32-kanavaisella laitteella voidaan ennakoida viat, jotka huolletaan suunnitellun seisokin aikana.

Yritysturvallisuuden asiantuntijat pohtivat organisaatioturvallisuuden tärkeimpiä mittareita

Uutinen 19.5.2017 15:49:00

Yritysturvallisuuden asiantuntijatyöryhmän tavoitteena on luoda tilannekuvaa turvallisuusjohtamisen tilanteesta Suomessa ja kehittää avoin yritysturvallisuuden johtamisen viitekehys, josta olisi hyötyä koko suomalaiselle yritysmaailmalle ja yhteiskunnalle. Tänään pohdinta kohdistui turvallisuusjohtamisen mittaamiseen, joka on merkittävä osa yrityksen kokonaisturvallisuuden hallintamallia

Inspecta on tutkimuslehmä

Uutinen 19.5.2017 9:42:59

Digitaalinen laatujohtaminen – salamannopeaa ja läpinäkyvää

Uutinen 18.5.2017 15:10:00

Inspectassa lähdettiin kehittämään moderneja laadunhallintamenettelyn työkaluja, jotka antaisivat reaaliaikaisesti selkeän kokonaiskuvan menettelyistä ja kehityskohteista. Haaste oli kova, muutosta varten kaiken toiminnan oli ensin digitalisoiduttava ja ihmisten oli opeteltava uusia tapoja toimia.

Hanhikivi-project: Inspecta and TÜV SÜD join forces in large nuclear projects

Lehdistötiedote 17.5.2017 9:02:00

Inspecta Oy and TÜV SÜD Industrie Service GmbH have established a co-operation agreement in the field of inspection and quality control. The companies aim to build wide and comprehensive service offerings for large scale international nuclear projects.

KiraLab nopeutti PAH-näytteiden analysointia

Uutinen 12.5.2017 8:50:57

Inspectan kiinteistölaboratorio KiraLab analysoi materiaali- ja/tai ilmanäytteistä asbestin, PAH-yhdisteet, VOC-yhdisteet ja mikrobit sekä määrittää betonin kunnon mikrorakennetutkimuksin. PAH-yhdisteet määritetään rakennusmateriaalinäytteistä. Toukokuun alusta alkaen KiraLab palvelee asiakaskuntaansa huomattavasti aikaisempaa nopeammin uuden PAH-analyysilaitteiston ansiosta.

Inspecta ja Orion sopivat kattavasta palvelupaketista

Uutinen 10.5.2017 11:55:00

​Orion on pörssinoteerattu lääkkeitä sekä diagnostisia testejä kehittävä, valmistava ja markkinoiva yritys. Inspectan ja Orionin kumppanuus on laajentunut huomattavasti: vast’ikään solmittu sopimus määräaikaistarkastuksia koskevasta palvelupaketista kattaa hissejä, nostureita, nosto-ovia, paloilmoittimia sekä sammutus-, paine- ja sähkölaitteistoja koskevat määräaikaistarkastukset.

Taitorekisteri varmistaa työntekijän voimassa olevat pätevyydet

Uutinen 8.5.2017 14:25:02

Tilaajavastuu Oy ylläpitää Taitorekisteri-palvelua, joka kokoaa kaikki henkilöpätevyydet yhteen tietokantaan. Taitorekisterin avulla on mahdollista varmistaa, että henkilön pätevyydet ovat tarkistushetkellä voimassa. Pätevöinnin osoittava kortti ei välttämättä ole aina ajan tasalla ja mahdollinen sertifioinnin peruuttaminen käy ilmi vain pätevyyden myöntäjän voimassaolevista luetteloista.

Värähtelyanalysoija on spektrin tulkinnan ammattilainen

Uutinen 8.5.2017 8:26:42

Värähtelymittausten avulla teollisuuslaitoksissa vältetään yllättävät vikatilat. Seisokkien ennakointi ja suunnittelu vähentävät kustannuksia sekä lisäävät käyttövarmuutta merkittävästi.

Ilmainen asiakaspäivä Vantaan KiraLabissa to 1.6.

Uutinen 3.5.2017 11:18:00

Asiakaspäivä Inspecta KiraLabin Vantaan uudessa laboratoriossa torstaina 1.6 klo 9-13 osoitteessa Robert Huberin tie 2, Vantaa. Tarjolla pieni lahja jokaiselle, tietoa, esittelyjä, pikkupurtavaa ja hintatarjouksia.

Kesko tarkastaa kaikki laajarunkoiset hallinsa

Lehdistötiedote 12.4.2017 7:39:11

​Huhtikuun alussa 2015 voimaan tulleen lain mukaan kaikki laajarunkoiset hallit on tarkastettava neljän vuoden siirtymäajan puitteissa. Kesko tarttui nopeasti toimeen ja päätti aloittaa tarkastukset vuoden sisällä lain voimaan tulosta. Tarkastettavat hallit ovat muun muassa Citymarketeja, K-Marketeja sekä K-Rautoja. Moni muu hallin omistaja ei ole vielä valmistautunut tarkastuksiin.

Turvallisuusjohtajan blogi: Suomalaisen yritysturvallisuuden haasteet 2017

Blogi 5.4.2017 9:56:00

Turvallisuusjohtamisen toimintaympäristö on jatkuvassa muutoksessa. Perinteiset turvallisuusjohtamismallit eivät pysty vastaamaan muutoksiin. Inspecta kutsui koolle asiantuntijaryhmän – joukon turvallisuusjohtamisen oraakkeleita. Nyt olisi aika laittaa yritysturvallisuuden ajatuksia nippuun, olisi aika kuulla viisaita sanoja.

Yritysturvallisuuden asiantuntijat kokoontuivat

Uutinen 31.3.2017 14:14:00

Yritysturvallisuus ja turvallisuusjohtaminen kokosivat alan johtavat asiatuntijat neuvonpitoon, jonka tarkoitus on luoda suomalaisille yrityksille kokonaisturvallisuuden hallintamalli, luoda tilannekuvaa turvallisuusjohtamisen tilanteesta Suomessa ja kehittää avoin yritysturvallisuuden johtamisen viitekehys, josta olisi hyötyä koko suomalaiselle yritysmaailmalle ja yhteiskunnalle.