Inspecta laajentaa palvelutarjontaansa nyt myös Liettuassa

Pohjoismaiden johtava tarkastus-, testaus- ja sertifiointiyritys Inspecta on nyt laajentanut palvelutarjontaansa myös Liettuaan. Toiminta Liettuassa alkoi kesäkuussa 2010, ja Liettuan tytäryhtiö ”Inspecta UAB” tarjoaa jo nyt Liettuan laajimman valikoiman akkreditoituja tarkastus- ja sertifiointipalveluja.

Lokakuussa kansallinen akkreditointielin totesi Inspectan päteväksi suorittamaan riippumattomana osapuolena tarkastuksia hisseille ja muille turvallisuuskriittisille laitteille.

Mantas Andriuškevičius, Inspecta Liettuan maajohtaja, sanoo: "Tällä hetkellä Inspecta UAB on Liettuan ainoa tarkastus- ja sertifiointiyritys, joka pystyy tarjoamaan näin monipuolisia palveluja. Suurin osa asiakkaistamme on tuotanto-, kunnossapito- ja asennusyrityksiä, eli he tarvitsevat laajasti erilaisia teknisen kunnon tarkastuksia, laitteiden vaatimustenmukaisuuden arviointeja, henkilösertifiointia ja tuotteiden laadun varmennusta".

Tällä hetkellä selvä enemmistö liettualaisista yrityksistä hankkii tarvitsemansa tarkastus- ja sertifiointipalvelut erikseen eri yrityksiltä. "Tarkastusyritykset tarjoavat vain hyvin rajoitetun määrän tai eivät lainkaan sertifiointipalveluja, eivätkä sertifiointiyritykset tarjoa erilaisten laitteiden tarkastuspalveluja", Mantas Andriuškevičius jatkaa. Laajimman palveluvalikoiman lisäksi Inspecta UAB on Liettuan ensimmäinen Inspecta-konserniin kuuluva yritys.

Lisätietoja antavat:
Simo Hassi
Director, International Business Development
Inspecta Group
+358 50 2255
simo.hassi@inspecta.com

Mantas Andriuškevičius
Managing Director
Inspecta Lithuania
+370 15 17558
mantas.andriuskevicius@inspecta.com

Kommentit

Lisää kommentti MyNewsDeskissä »