Inspecta ostaa norjalaisen Tri-Star AS:n

Inspecta Group ja Tri-Star AS:n omistajat ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jolla Inspecta Holding Norway AS ostaa 100 % Tri-Starin osakkeista.

Tri-Star on rikkomattomiin testauspalveluihin (NDT-testaus) erikoistunut yritys, joka palvelee pääasiassa valmistus- ja varustamoteollisuutta sekä öljynjalostamoja. Tri-Starin toimipisteet sijaitsevat Stavangerin lähistöllä Tanangerissa ja Randabergissa. Yritys on perustettu vuonna 2003 ja sen vuosittainen liikevaihto on noin 10 miljoonaa Norjan kruunua.

Yritysoston myötä Inspecta tarjoaa NDT-palveluita nyt myös Stavangerin talousalueella. Samalla kauppa vahvistaa Inspectan markkina-asemaa koko Norjan NDT-testauspalveluissa. Tri-Star AS on Inspecta-konsernin kahdeksas yritysosto Norjassa vuoden 2008 jälkeen. Tällä hetkellä Inspectan työllistää Norjassa noin 130 henkilöä.

Tri-Starille ja sen työntekijöille yrityskauppa avaa uusia mahdollisuuksia tarjota asiakkaille laajempia palvelukokonaisuuksia ja työskennellä suuressa kansainvälisessä organisaatiossa.

Lisätietoja antavat:
Simo Hassi
Inspecta Group
Director, International Business Development
+358 50 2255

Stig Dahl
SPD Invest AS
Managing Director
+47 918 743 00

Kommentit

Lisää kommentti MyNewsDeskissä »