Inspecta ja AEL yhteistyösopimukseen

Inspecta ja AEL yhteistyösopimukseen

Inspecta ja AEL ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on tukea suomalaisten yritysten toiminnan ja henkilöstön kehittämistä.

Sopimuksen myötä oman alansa vahvat toimijat yhdistävät voimansa kehittääkseen uudenlaisia palvelutuotteita, jotka johtavat asiakasyritysten toiminnan turvallisuuden, laadun ja luotettavuuden parantumiseen. Yhteistyössä toteutettavissa palveluratkaisuissa AEL kouluttaa ja kehittää yritysten henkilöstön osaamista. Inspecta puolestaan huolehtii yritysten toiminnan arvioinnista ja koulutustulokset varmistavasta henkilösertifioinnista.

”Yhteistyöllä voimme tukea esimerkiksi teollisuusyritysten ja niiden alihankkijoiden toiminnan ja kilpailukyvyn kehittymistä. Olen vakuuttunut, että AEL:n koulutusorganisaation ja Inspectan ammattilaiset pystyvät yhdessä luomaan uusia houkuttelevia palveluratkaisuja asiakkaillemme”, sanoo Inspectan Suomen maajohtaja Timo Okkonen.

”Tuemme asiakkaitamme yhtä lailla koko organisaation kuin yksilöidenkin osaamisen kehittämisessä. Yhdistämällä koulutusosaamisemme Inspectan turvallisuus- ja laatuosaamiseen pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaista palvelua asiakkaillemme, olipa kyseessä toiminnan jatkuva kehittäminen tai uusien investointi- ja vientiprojektien onnistuminen”, jatkaa AEL:n uusi toimitusjohtaja Kari Juntunen.

”Yhteistyömme kansallisesti ja paikallisesti vahvojen koulutusorganisaatioiden kanssa tulee varmasti lisääntymään. Koulutukseen erikoistuneet yritykset ovat ammattilaisia juuri henkilöstön ja johtamisen kehittämisessä. Me taas näemme kasvavia mahdollisuuksia olla mukana arvioimassa asiakasyritysten toimintaa ja sertifioimassa henkilöstöä turvallisuuden ja laadun kannalta tärkeisiin tehtäviin”, Inspectan Timo Okkonen toteaa.

Alkuvaiheen jälkeen yhteistyötä on tarkoitus syventää markkinatarpeen mukaisesti, saatujen kokemusten pohjalta.

Lisätietoja antavat:

Inspecta
liiketoimintajohtaja Anne Qvintus, puh. 050 540 1571

AEL
johtaja Ella Heimonen, puh. 050 5680 101

Kommentit

Lisää kommentti MyNewsDeskissä »