Kiinteistöt

Rakennukset ovat luonnollinen osa jokapäiväistä elämää − kiinteistöjen kunnosta ja turvallisuudesta huolehtiminen yli vuosikymmenten ei kuitenkaan ole helppo tehtävä. Kiinteistön omistajien ja hallitsijoiden on huomioitava monia seikkoja:

  • Toimivatko sähkö- ja paloturvallisuuslaitteet kaikissa olosuhteissa?
  • Onko hissi turvallinen?
  • Tuottaako ilmastointi raikasta sisäilmaa?
  • Milloin putkistoremonttiin tulisi investoida?
  • Onko valitun toimittajan tarjoama palvelu laadukasta?

Ja nämä vain muutamia mainitaksemme. Kiinteistöalalla on muistettava myös energiatehokkuusvaatimukset ja rakennuksen ympäristövaikutukset.

Palvelumme kattavat kaikenlaiset kiinteistöt

Inspecta tarjoaa asiantuntijapalveluja kiinteistöjen koko elinkaaren ajalle, olipa kyseessä asuintalo, toimisto, hotelli, historiallinen rakennus, julkinen tila tai tehdas. Olemme mukana investointipäätöksen tekemisestä ja uudisrakentamisesta kunnossapidon hallintaan, asennus- ja määräaikaistarkastuksiin, kiinteistön arvoa määritettäessä sekä lopulta kiinteistön elinkaaren päättyessä purkuun ja kierrätykseen.

Autamme kiinteistön haltijaa pysymään ajan tasalla kiinteistön kunnosta ja turvallisuudesta sekä tekemään oikeita korjaus- ja investointipäätöksiä. Tarjoamme asiakkaillemme esimerkiksi kiinteistön kuntokartoituksia, energiatehokkuuden osaamista, projektinjohto- ja laadunvarmistuspalveluita. Tarkastamme muun muassa hissit, liukuportaat ja nosto-ovet sekä sähkö- ja paloturvallisuuden laitteistot. Inspecta on tarjonnut palveluitaan kiinteistöjen omistajille, asunto-osakeyhtiöille ja isännöintitoimistoille jo yli 30 vuoden ajan.