Talous-, HR- ja IT-palvelut

Tietotekniikan ansiosta nykymaailma on taas litteä, ja globaali toimintaympäristö korostaa hyvien, yhteisten toimintatapojen merkitystä. Informaatioyhteiskunta luo myös laajan tarpeen tietoturvallisuudelle, joka on tällä hetkellä suuri huolenaihe kaikille yrityksille. Talous- ja henkilötietojen osalta varaa kompromisseihin ei ole. Myös vakuutusyhtiöille tietojen luotettavuus on avainkysymys. Esimerkiksi onnettomuuden sattuessa laitteiden tai järjestelmien käyttöikään ja kuntoon liittyvät tekniset arviot ovat arvokkaita.

Inspecta tarjoaa asiantuntijapalveluita monenlaisille palvelualan yrityksille. Kansainvälisten mallien ja standardien avulla voidaan löytää uusia keinoja parhaiden käytäntöjen jakamiseen. Halusitpa panostaa organisaatiosi laatu- (ISO 9001) tai ympäristöasioihin (ISO 14001), tietoturvaan (ISO / IEC 27001), tietopalveluiden hallintaan (ISO / IEC 20000), ohjelmistojen kehittämiseen (CMMI) tai työterveyteen ja turvallisuuteen (OHSAS 18001), ymmärrämme vaatimukset. Kansainvälisen sertifiointiverkoston IQNetin kautta tavoitamme koko maailman.

Yhdessä voimme löytää parhaat tavat kehittää organisaatiosi toimintaa − Inspectan palvelut antavat tietoa ja palautetta, jonka avulla kehityksessä voidaan saavuttaa uusia tasoja.