Tilaajavastuulain velvoittamat asiakirjat

Tilaajavastuu.fi-palvelu on Suomen suurin ja kattavin yrityksille suunnattu tilaajavastuutietojen rekisteri ja ylläpitäjä. Palvelu on otettu käyttöön Inspecta Oy:ssä, Inspecta Tarkastus Oy:ssä ja Inspecta Sertifiointi Oy:ssä.

Laki tilaajan selvitysvelvollisuudesta ja vastuusta ulkopuolista työvoimaa käytettäessä” (1233/2006) eli niin kutsuttu tilaajavastuulaki velvoittaa työn tilaajan selvittämään, että hänensopimuskumppaninsa on hoitanut lainmukaiset velvoitteensa. Lailla pyritään harmaan talouden torjuntaan ja sen tarkoituksena on edistää yritysten välistä tasavertaista kilpailua sekä työehtojen noudattamista.

Luotettavaksi selvitykseksi katsotaan mm. Suomen Tilaajavastuu Oy:n tarjoama Tilaajavastuu.fi-palvelu, joka on Suomen suurin ja kattavin yrityksille suunnattu tilaajavastuutietojen rekisteri ja ylläpitäjä. Palvelu on otettu käyttöön Inspecta Oy:ssä, Inspecta Tarkastus Oy:ssä ja Inspecta Sertifiointi Oy:ssä.

Maksuttoman Tilaajavastuu.fi raporttipalvelun käyttöönotto on helppoa ja vie vain muutaman minuutin. Rekisteröityminen tapahtuu osoitteessahttp://raportit.tilaajavastuu.fi/tilaajavastuu.fi/license.jsfhyväksymällä käyttöehdot ja antamalla yrityksen perustiedot. Lisätietoa palvelusta löytyy osoitteesta http://www.tilaajavastuu.fi.

  • Palvelun avulla saa maksutta Luotettava Kumppani -raportit.
  • Luotetava Kumppani -raportit sisältävät kaikki tilaajavastuulain edellyttämät selvitykset.
  • Yhdenmukaistaa ja selkeyttää tilaajavastuulain seurannan.
  • Poistaa raportoinnista aikaavievät tulkinta ja selvittelytyöt.
  • Lain mukainen tulkinta esitetään selkeässä yhteenvedossa.
  • Sähköiset raportit voi tarvittaessa lukea milloin vain omalta koneelta internetyhteyden avulla.
  • Raportit voi tarvittaessa tallentaa omalle koneelle tai tulostaa.

Mikäli olet kiinnostunut liittymään ko. palvelun piiriin, niin ole yhteydessä tilaajapalvelun asiakaspalveluun.

Jos tarvitset lisätietoa tilaajavastuulain velvoittamista asiakirjoista, klikkaa tästä.