Toimintatapa

Inspecta on luotettu ja laadukas yhteistyökumppani. Voimme sanoa näin, sillä juuri asiakkaidemme luottamuksen ansiosta olemme ansainneet paikkamme Pohjoismaiden markkinajohtajana.

Inspecta on toiminut turvallisuus- ja laatukysymysten parissa eri teollisuudenaloilla yli 30 vuoden ajan. Näinä vuosikymmeninä osaavat työntekijät ovat olleet menestyksemme salaisuus. Sovellamme ammattitaitoamme asiakkaidemme hyödyksi parhaalla mahdollisella tavalla, emmekä pelkää huomauttaa vaatimustenvastaisuuksista tarvittaessa.

Ensisijainen tavoitteemme on asiakkaan toiminnan turvallisuus, käytettävyys ja kannattavuus. Varmistamme, että tilat, laitteet, projektit ja prosessit täyttävät kaikki laki-, laatu-, turvallisuus tai ympäristövaatimukset. Edustamme luotettavuutta ja laatua, kestävämpää yhteiskuntaa.

Ulkopuolinen riippumaton taho on arvioinut pääosan Inspectan tarkastus-, testaus- ja sertifiointitoiminnasta. Siksi meillä on edellytykset toimia puolueettomana ja riippumattomana kolmantena osapuolena, asiakkaidemme tarpeita kunnioittaen.

Trust and quality -toimintaperiaatteistamme voit lukea lisää Trust and Quality Book -vastuullisuusraportistamme.