Käyttöehdot | Evästeet | Rekisteriseloste

Kiwa Inspectan internetsivujen tekijänoikeudet

Kiwa Inspectan sivujen tekstit, kuvat ja videot ovat Kiwa Inspectan omistamia immateriaalioikeuksin. Niiden luvaton kopiointi ja levittäminen on kielletty. Pyytääksesi luvan tekstien, kuvien tai videoiden kopiointiin, pyydämme teitä olemaan yhteydessä Kiwa Inspectan viestintähenkilökuntaan.

Kiwa Inspectan internetsivujen evästeiden käyttö

Kiwa Inspectan verkkosivuilla käytetään evästeitä (cookies). Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallentuvat tietokoneeseesi selatessa, jos sallit asennukset. Evästeet auttavat meitä tunnistamaan sinut muista verkkokävijöistä ja tuottamaan mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen verkkosivuillamme. Evästeiden avulla käyttämäsi asetukset jäävät tietokantaamme, joten sinun ei tarvitse määritellä kaikkia asetuksia uudestaan, kun siirryt sivulta toiselle tai palaat sivustolle. Antamasi tiedot jäävät muistiin, joten niitä ei tarvitse kirjoittaa uudelleen. Analysoimme kaikkien sivuston käyttäjien tapaa käyttää internetsivujamme, jotta voimme tehdä parannuksia ja kehittää selailukokemustasi. Evästeiden avulla voit esimerkiksi löytää nopeammin tietoja, joita tarvitset. Evästeet auttavat meitä myös arvioimaan ja mittaamaan verkkomainontamme tehokkuutta.

Mitä evästeitä käytämme?

Google Analytics 

Käytämme Google Analytics – seurantatyökalua kerätäksemme tietoa sivustolla kävijöiden liikkumisesta sivustolla. Seuranta auttaa meitä parantamaan sivuston toimintaa ja nopeuttamaan tiedon löytymistä. Google Analytics tallentaa esimerkiksi kuinka kauan viivyt sivustolla, mitä kautta tulit sivustolle ja mitä linkkejä ja sivuja olet klikannut. Google Analytics ei tunista nimeäsi tai osoitettasi, työkalun avulla emme voi selvittää kävijöiden henkilöllisyyksiä.

Google Analytics käyttää seuraavia evästeitä:
_utma _utmb _utmc _utmx

JavaScript

Kiwa Inspectan internetsivusto käyttää JavaScript-tekniikkaa. Tekniikkaa käytetään pääasiassa ulkoasun parantamiseksi. Sivusto tunnistaa onko selaimesi JavaScript-tuki päällä, ja vahvistaa JavaScriptin käytön evästeen avulla.

Käytössä on seuraavat evästeet: Has_js

Sähköpostimarkkinointi

Kiwa Inspectan sivustolla on käytössä evästeitä, joilla rekisteröidään, mitataan ja kehitetään sähköpostimarkkinointia. Mikäli saat sähköpostiisi markkinointikirjeitä Kiwa Inspectalta, evästeet auttavat meitä tunnistamaan käyntisi sivustollamme. Tässäkään tapauksessa sinun ei tarvitse täyttää lomakkeita uudestaan, jos olet aiemmin niitä täyttänyt. Sähköpostimarkkinoinnin evästeet auttavat meitä tunnistamaan sinut, jos vastaat lähettämäämme sähköpostiviestiin. Evästeet auttavat meitä ymmärtämään sinua eniten kiinnostavia sisältöjä internetsivuillamme, joten näilläkin evästeillä on tärkeä tehtävä asiakaskokemuksen parantamisessa.

Näin poistat evästeet käytöstä

Toivomme, että hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Jos et halua käyttää evästeitä, saat ne pois käytöstä selaimessasi olevien asetusten kautta. Jos poistat evästeet käytöstä, osa tämän sivuston (ja useiden muiden sivustojen) sisällöistä ei välttämättä toimi oikein. Tämä saattaa vaikuttaa epäsuotuisasti käyttäjäkokemukseesi.

Evästeiden poistaminen käytöstä tapahtuu selaimen lisäasetusvalikosta, esimerkiksi kohdasta Asetukset (options tai preferences). Voit lukea lisätietoja selaimesi ohjetiedoista (help).

Voit estää Google Analytics –evästeet asentamalla selaimeesi Google Analyticsin ohjelmalisäkkeen (Google Analytics opt-out browser add-on), joka estää verkkosivustoa lähettämästä sivustokäyntiisi liittyviä tietoja Google Analytics -ohjelmaan.

Lisätietoa evästeistä

Evästeiden käytöstä internetsivuilla on ohjeistettu Viestintäviraston sivuilla: https://www.viestintavirasto.fi/kyberturvallisuus/palveluidenturvallinenkaytto/evasteet.html

Internetsivujen henkilötietojen käsittely

(Rekisteriseloste 22.3.2017. Kts. Henkilötietolaki (523/1999) 10 §)

Millä tavoin Kiwa Inspecta kerää asiakastietoja internetsivuilta?

  • Palaute/reklamaatio/muutoksenhaku tarkastuspäätökseen -lomake
  • Koulutuspalveluiden ja tuotteiden tilauslomakkeet
  • Työpaikkahakemuslomake
  • Uutiskirjeen tilauslomake
  • Asiakaslehden tilauslomake
  • Palautelomake omalle henkilökunnalle

Rekisterinpitäjä

Inspecta Oy, Sörnäistenkatu 2, 00380 Helsinki, puh. (0)10 521 600

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Viestintä- ja markkinointipäällikkö Tuomas Suominen, puh. (0)10 521 600 (vaihde)

Rekisterin nimi

Internetsivuilta kerättävät henkilötiedot

Mitä tapoja rekisterin keräämiseen käytetään, mitä tietoja kerätään ja mihin tiedot tallentuvat?

Internetsivuilta kerätyt tiedot siirtyvät Kiwa Inspectan käyttämiin tietokantoihin, joista on omat rekisteriselosteensa. Näitä tietojärjestelmiä ovat:

Millä   tavoin tietoa kerätään? Mihin tieto   tallentuu?
Palaute/reklamaatiolomake/muutoksenhaku   tarkastuspäätökseen/Tuotteiden tilaus Kiwa Inspectan   asiakaspalvelun ticket-järjestelmä. Tuotteiden tilaukset tallennetaan   Kiwa Inspectan asiakasrekisteriin.
Koulutuspalveluiden ja tuotteiden tilaus Kiwa Inspectan   koulutusjärjestelmä, Kiwa Inspectan asiakasrekisteri
Työpaikkahakemukset Kiwa Inspectan   HR-järjestelmä
Uutiskirjeen tilauslomake Kiwa Inspectan   sähköpostimarkkinointirekisteri
 Asiakaslehden tilauslomake Kiwa Inspectan   viestintähenkilökunnan sähköposti
 Palautelomake omalle henkilökunnalle

Kiwa Inspectan   laadusta ja kehityksestä vastaavan henkilökunnan sähköposti

Voit pyytää näiden rekisterien rekisteriselosteen luettavaksesi rekisterin yhteyshenkilöltä.

Mihin rekisteriä käytetään?

  • Internetsivuilta saatujen henkilötietojen ensisijainen käyttö on helpottaa asiakkaiden yhteydenottojen ja toimeksiantojen käsittelyä.
  • Kiwa Inspecta käyttää asiakastietoja markkinointitarkoituksiin, jos asiakas on antanut erillisen markkinointiluvan.  

Mihin tietoa luovutetaan?

Kiwa Inspecta ei luovuta asiakastietoja muiden kuin sen omistamien yritysten tai emoyhtiön käyttöön.

Rekisterin suojauksen periaatteet?

Henkilötietoja säilytetään rekisterinpitäjän järjestelmissä, yrityksen toimitiloissa, jotka on lukittu ja kiinteistössä on kulunvalvonta.

Asiakasrekisterin käyttöoikeus on vain niillä rekisterinpitäjän palveluksessa olevilla ja muilla määritellyillä henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Heillä on käytössään käyttäjätunnukset ja salasanat. Tiedot on suojattu teknisesti palomuurilla.

Tarkastusoikeus, tarkastusoikeuden toteuttaminen ja kielto-oikeus

Kiwa Inspectalle henkilötietoja luovuttaneella henkilöllä on oikeus tarkastaa häntä koskevat Kiwa Inspectan  rekistereissä olevat tiedot. Kirjallinen tarkastuspyyntö tulee lähettää allekirjoitettuna Kiwa Inspectan asiakaspalveluun. Tarkastuspyyntöihin vastataan viivytyksettä, yleensä kahden viikon kuluttua pyynnön esittämisestä.

Rekisteröidyillä on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramainontaan, etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin sekä mielipide- ja markkinatutkimukseen ja oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ottamalla yhteyttä rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tai ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjän asiakaspalveluun.