Asiantuntija asbestilaboratorioon

Haemme kasvavaan joukkoomme asiantuntijaa asbestilaboratorioomme Vantaalle. Päätehtäväsi on laboratorion päivittäisen näytevirran hallinta, esikäsittely, analysointi ja raportointi sekä asiakaspalvelu. Tehtävääsi voi kuulua osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan myös kenttätöitä vaihtelevien kohteiden parissa. Pääset työskentelemään ja kehittymään alan parhaiden osaajien kanssa Kiwa Inspectan kiinteistöjen- ja rakenteiden asiantuntijajoukossa.

Sinulla on tehtävään soveltuva mineraloginen koulutus, esim. geologi. Edellytämme aikaisempaa työkokemusta asbestinäytteiden tutkimisesta. Arvostamme asiakaspalvelutaitoja ja myyntihenkisyyttä. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote sekä halu kehittyä työssä ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme sujuvia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja vastuullisuutta sekä hyviä IT-taitoja.  

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen tekstin lopussa olevan Täytä hakemus -painikkeen kautta viimeistään 15.12.2017.  

Lisätietoja tehtävästä antaa laboratoriopäällikkö Paula Kurola, p. 040 769 2011, etunimi.sukunimi@inspecta.com.

Kasvamme kovaa vauhtia ja haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Lue mitä Petri Hannuniemi ja Satu Kantokoski kertova Kiwa Inspectasta työpaikkana: https://www.inspecta.fi/Tiedotus/Uutishuone/uutiset/2017/kiwa-inspectan-onni-on-huikeat-asiantuntijat/

Kiwa Inspecta on Pohjoismaiden johtava asiantuntija turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Testaamme, tarkastamme, sertifioimme sekä tarjoamme konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja lähes 600 osaajan voimin Suomessa. Kiwa Inspecta auttaa asiakkaitaan onnistumaan liiketoiminnassaan – joka päivä, kaikkialla yhteiskunnassa. Kiwa Inspecta on osa Kiwa-konsernia, jolla on globaalisti yhteensä 4600 osaajaa. Lue lisää www.inspecta.fi.

Avoin tehtävä Asiantuntija asbestilaboratorioon
Kaupunki Vantaa
Viimeinen hakupäivä 15.12.2017

Täytä hakemus