ICT-alan pääarvioija

Tässä ICT-alan organisaatioiden johtamisen ja toiminnan kehittämiseen näköalapaikka, jossa on mahdollisuus kehittyä yhdessä muiden huippuasiantuntijoiden kanssa kansainvälisessä ja kasvavassa organisaatiossa!

Tehtävässä arvioit yhteistyössä asiakkaan kanssa ICT-alan organisaatioiden johtamisjärjestelmiä sekä yritysten toimintamalleja ja pääset näin tutustumaan erilaisiin organisaatioihin useista eri näkökulmista. Esimerkkejä näistä johtamisjärjestelmistä ovat laadunhallinta (ISO 9001), palveluiden hallinta (ISO/IEC 20000-1) ja tietoturvallisuuden hallinta (ISO/IEC 27001). Toimipaikkasi voi olla esimerkiksi PK-seudulla, Tampereella tai Turussa.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä tuoretta työkokemusta ko. toimialalta useamman vuoden ajalta. Odotamme sinulta sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa sekä matkustusvalmiutta. Kansainvälinen kokemus erityisesti pohjoismaista on eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää laaja-alaista organisaation johtamis- ja/tai kehittämiskokemusta, oma-aloitteista ja suunnitelmallista työskentelytapaa, hyvää paineensietokykyä, kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta, sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Aikaisempi kokemus johtamisjärjestelmien rakentamis- ja kehitystyöstä antaa hyvät edellytykset tehtävään pätevöitymiseen. Tehtävään soveltuvalla henkilöllä on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky innostaa muita. Joustavuus ja verkostoitumistaidot sekä asiakkaiden ja sidosryhmien parissa viihtyminen on keskeistä. Tehtävässä menestyvä henkilö tuo osaamisensa esiin varmalla otteella, kuitenkin vahvasti muita asiantuntijoita sekä kollegoita kuunnellen.  

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja liikkuvan työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kasvumme ja kansainvälistymisemme avaavat tulevaisuudessa kiinnostavia mahdollisuuksia. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. 

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen sivun lopussa olevan Täytä hakemus -painikkeen kautta viimeistään 17.1.2018.

Lisätietoja antavat asiakkuustiimin vetäjä Jyrki Lahnalahti, p. 0400 571 892, sekä liiketoimintapäällikkö Stefan Fagerström, p. 040 845 0896, etunimi.sukunimi@inspecta.com.

Kiwa Inspecta on Pohjoismaiden johtava asiantuntija turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Testaamme, tarkastamme, sertifioimme sekä tarjoamme konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja noin 600 osaajan voimin Suomessa. Kiwa Inspecta auttaa asiakkaitaan onnistumaan liiketoiminnassaan – joka päivä, kaikkialla yhteiskunnassa. Kiwa Inspecta on osa Kiwa-konsernia, jossa on globaalisti yhteensä 4600 osaajaa. Lue lisää www.inspecta.fi.

 

 

Avoin tehtävä ICT-alan pääarvioija
Kaupunki Pääkaupunkiseutu, Tampere tai Turku
Viimeinen hakupäivä 17.1.2018

Täytä hakemus