Innovatiivinen tuotepäällikkö sähkötoimialalle

Haemme innovatiivista tuotepäällikköä sähkölaitteistotarkastusten toimialalle. Tehtävänäsi on kehittää sähkötoimialan palvelutuotteitamme asiakkaidemme kanssa, suunnitella ja kehittää koulutusliiketoimintaa ja monimuotokoulutuksia sekä toimia itse asiantuntevana ja innostavana kouluttajana. Etsit aktiivisesti uusia liiketoimintamahdollisuuksia sähkötoimialalta. Teet osin itsekin sähkölaitteistotarkastuksia.Toimipaikkasi voi olla missä päin Suomea tahansa. 

Sinulla on soveltuva alan koulutus sekä työkokemusta sähkölaitteistoihin liittyen.Tunnet alaan liittyviä säädöksiä ja vaatimuksia. Sinulla on näyttöä onnistumisesta kouluttajana. Olet innostunut palvelutuotteiden kehittämisestä ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien etsimisestä. Toimit luonnikkaasti toimialan asiakkaiden keskuudessa tuottaen erinomaisia palvelukokemuksia asiakkaillemme. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Arvostamme myynnillisiä valmiuksia, sujuvia vuorovaikutustaitoja, hyviä it-taitoja sekä joustavuutta ja vastuullisuutta. Työssäsi tarvitset matkustusvalmiutta Suomessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja liikkuvan työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen tekstin lopussa olevan Täytä hakemus -painikkeen kautta viimeistään 31.12.2017.    

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Aimo Keinänen, p. 050 317 2698, etunimi.sukunimi@inspecta.com.

Kiwa Inspecta on Pohjoismaiden johtava asiantuntija turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Testaamme, tarkastamme, sertifioimme sekä tarjoamme konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja noin 600 osaajan voimin Suomessa. Kiwa Inspecta auttaa asiakkaitaan onnistumaan liiketoiminnassaan – joka päivä, kaikkialla yhteiskunnassa. Kiwa Inspecta on osa Kiwa-konsernia, jolla on globaalisti yhteensä 4500 osaajaa. Lue lisää www.inspecta.fi.

Avoin tehtävä Innovatiivinen tuotepäällikkö sähkötoimialalle
Kaupunki Missä päin Suomea tahansa
Viimeinen hakupäivä 31.12.2017

Täytä hakemus