LVI-asiantuntija kiinteistöjen taloteknisiin kuntotutkimus- ja tarkastustehtäviin

Kaipaatko vaihtelua ja monipuolisuutta työhösi? Tule hyödyntämään LVI-alan osaamistasi Kiwa Inspectan asiantuntijajoukkoon. Pääset käyttämään osaamistasi LVI-tekniikan tutkimus- ja tarkastustöissä yhdessä rakennusteknisten asiantuntijoiden kanssa kasvavassa ja jatkuvasti kehittyvässä organisaatiossa. 

Haemme Ouluun LVI-alan osaajaa monipuolisiin kiinteistöjen tutkimus- ja tarkastustehtäviin. LVI-tekniikan asiantuntijana toimit kiinteistöjen kuntotutkimusten ja korjaushankkeiden parissa. Tehtäväsi voi koostua osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan kiinteistöjen putkistojen, ilmanvaihdon ja sisäilmaston kuntotutkimuksista, kuntoarvioista sekä korjaushankkeiden koordinoinnista ja valvonnasta. 

Sinulla on tehtävään soveltuva LVI-alan koulutus, kuten LVI-alan teknikon, insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto. Aikaisempi kokemus LVI-alan suunnittelusta, konsultoinnista, tutkimuksista tai energiaosaamisesta antaa erinomaisen pohjan kiinteistöteknisiin tarkastus- ja tutkimustöihin. Arvostamme LVIA-alan ja eri aikakausina LVIA-alalla käytettyjen teknisten ratkaisujen hyvää yleistuntemusta, LVIA-suunnitelmien sujuvaa lukutaitoa, rakennusmääräysten ja sisäilma-alan tuntemusta sekä kokemusta kiinteistöjen kuntoarvioista. Kokemus rakennustyömailta ja rakennusalan yleinen tuntemus etenkin korjausrakentamisen puolelta sekä suoritetut soveltuvat pätevyydet katsotaan eduksi. Käytät sujuvasti tavallisimpia käsi- ja sähkötyökaluja ja omaat valmiuden toimia kenttätöissä monenlaisissa työkohteissa. Voit olla alan kokenut ammattilainen tai työuran alussa oleva tulevaisuuden kyky, jolla on vahva motivaatio kehittyä alalle. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote, palveluhenkisyys sekä halu kehittyä työssä ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme myynnillisiä valmiuksia, sujuvia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja vastuullisuutta sekä hyviä it-taitoja. Työssäsi tarvitset matkustusvalmiutta Pohjois-Suomessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja liikkuvan työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen tekstin lopussa olevan Täytä hakemus -painikkeen kautta viimeistään 17.12.2017.    

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Jaakko Niskanen, p.040 7698 322, etunimi.sukunimi@inspecta.com.

Kasvamme kovaa vauhtia ja haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Katso mitä Petri Hannuniemi ja Satu Kantokoski kertova Kiwa Inspectasta työpaikkana: https://www.inspecta.fi/Tiedotus/Uutishuone/uutiset/2017/kiwa-inspectan-onni-on-huikeat-asiantuntijat/

Kiwa Inspecta on Pohjoismaiden johtava asiantuntija turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Testaamme, tarkastamme, sertifioimme sekä tarjoamme konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja lähes 600 osaajan voimin Suomessa. Kiwa Inspecta auttaa asiakkaitaan onnistumaan liiketoiminnassaan – joka päivä, kaikkialla yhteiskunnassa. Kiwa Inspecta on osa Kiwa-konsernia, jolla on globaalisti yhteensä 4600 osaajaa. Lue lisää www.inspecta.fi.

Avoin tehtävä LVI-asiantuntija kiinteistöjen taloteknisiin kuntotutkimus- ja tarkastustehtäviin
Kaupunki Oulu
Viimeinen hakupäivä 17.12.2017

Täytä hakemus