Nosto-ovitarkastaja

Haemme Oulun alueelle tarkastajaa sähkökäyttöisten nosto-ovien tarkastuksiin ja vaatimustenmukaisuuden arviointiin.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus mieluiten sähkötekniikan alalta, esimerkiksi insinööri tai teknikko. Koulutuksesi antaa sinulle valmiuden työskennellä sähkötiloissa. Voit olla alan kokenut ammattilainen tai työuran alkuvaiheessa oleva, jolla on vahva motivaatio kehittyä alalle. Työkokemus konekäyttöisistä nosto-ovista, nostolaite- tai sähköalalta on eduksi. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote sekä halu kehittyä työssä ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme palveluhenkisyyttä, sujuvia vuorovaikutustaitoja, myynnillisiä valmiuksia, hyviä it-taitoja sekä joustavuutta ja vastuullisuutta. Työssäsi tarvitset matkustusvalmiutta kotimaassa, erityisesti Pohjois-Suomen alueella. Englannin kielen taito on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja liikkuvan työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Lue myös mitä Severi, Lauri, Petri ja Satu kertovat työskentelystä Kiwa Inspectassa:

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen sivun lopussa olevan Täytä hakemus -painikkeen kautta viimeistään 21.10.2018. 

Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Hannu Kreus, p. 040 028 4759, etunimi.sukunimi@inspecta.com.

Kiwa Inspecta on Pohjoismaiden johtava asiantuntija turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Testaamme, tarkastamme, sertifioimme sekä tarjoamme konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja noin 650 osaajan voimin Suomessa. Kiwa Inspecta auttaa asiakkaitaan onnistumaan liiketoiminnassaan – joka päivä, kaikkialla yhteiskunnassa. Kiwa Inspecta on osa Kiwa-konsernia, jolla on globaalisti yhteensä 4600 osaajaa. Lue lisää www.inspecta.fi.

Avoin tehtävä Nosto-ovitarkastaja
Kaupunki Oulu
Viimeinen hakupäivä 21.10.2018

Täytä hakemus