Sisäilma-asiantuntijoita

Haemme kasvavaan joukkoomme eri puolille Suomea sisäilma-asiantuntijoita kiinteistötutkimustehtäviin. Tule työskentelemään yhdessä muiden alan parhaiden osaajien kanssa arvostettuun ja kasvavaan organisaatioon. 

Tehtävässä osallistut asiantuntijana sisäilma- ja kosteusteknisiin kuntotutkimuksiin sekä LVIA-, haitta-aine- ja/tai rakenneteknisiin tutkimuksiin ja korjaushankkeisiin. Tehtävä voi painottua valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaisesti. Meillä on erittäin laaja palveluvalikoima ja kattavasti mahdollisuuksia työuran eri vaiheissa oleville osaajille. Kokeneena asiantuntijana voit esimerkiksi olla mukana palvelujen kehittämisessä ja muotoilussa tai vasta-alkajana perehtyä tehtäviin alan asiantuntijoiden kanssa. Toimipaikkasi voi olla Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Oulu, Tampere tai Turku. 

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esim. rakennus- tai ympäristötekniikan alalta. Arvostamme kokemusta ja tuntemusta korjausrakentamisesta, rakennusfysiikasta, sisäilmaan vaikuttavista tekijöistä ja tutkimusmenetelmistä ja/tai korjausratkaisuista. Edellytämme aiempaa kokemusta sisäilmaongelmien hoitamisesta, kuntotutkimuksista ja/tai korjaussuunnittelusta. RTA-pätevyys tai AHA-henkilösertifikaatti katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Hyödynnät mielelläsi käytössämme olevia moderneja mittalaitteita, suunnittelutyökaluja ja tutkimusmenetelmiä sekä omaat tavallisimpien käsi- ja sähkötyökalujen käyttötaidot. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote, palveluhenkisyys sekä halu kehittyä työssä ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme sujuvia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja vastuullisuutta sekä hyviä it-taitoja. Haluat tuottaa asiakkaille empaattisen, luotettavan ja edistyksellisen kokemuksen työssäsi. Tehtävässä tarvitset hyvää suomen kielen taitoa sekä jonkin verran matkustusvalmiutta Suomessa. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä tästä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 20.8.2018 sen mukaisesti, mistä toimipaikasta olet kiinnostunut:

Helsinki tai Lahti:
Täytä hakemus

Jyväskylä, Kuopio, Tampere tai Turku:
Täytä hakemus

Oulu
Täytä hakemus

Lisätietoja antaa 17.7. alkaen aluepäällikkö Jani Perttunen, p.040 528 2612, etunimi.sukunimi@inspecta.com

Lue myös mitä Severi, Lauri, Petri ja Satu kertovat työskentelystä Kiwa Inspectassa:

Kiwa Inspecta on Pohjoismaiden johtava asiantuntija turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Testaamme, tarkastamme, sertifioimme sekä tarjoamme konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja 650 osaajan voimin Suomessa. Kiwa Inspecta auttaa asiakkaitaan onnistumaan liiketoiminnassaan – joka päivä, kaikkialla yhteiskunnassa. Kiwa Inspecta on osa Kiwa-konsernia, jolla on globaalisti yhteensä 4600 osaajaa. Lue lisää www.inspecta.fi.

Avoin tehtävä Sisäilma-asiantuntijoita
Kaupunki Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Oulu, Tampere tai Turku
Viimeinen hakupäivä 20.8.2018