Tarkastaja mittauslaitteiden varmennustehtäviin

Haemme tarkastajaa Tampereelle mittauslaitteiden varmennuksia ja kenttäkalibrointeja tarjoavaan yksikköömme, joka keskittyy kaupan ja teollisuuden mittauksien luotettavuuden varmistamiseen.

Mittauslaitteiden tarkastajana toimit kaupan alan sekä teollisuuden mittausten parissa, kohteina mm. polttonestejakeluasemien mittarit, teollisuuden, logistiikka-alan ja päivittäistavarakaupan vaa’at sekä ravintoloiden mittauslaitteet. Toimipaikkasi on Tampereella.

Sinulla on soveltuva teknisen alan koulutus (kone- tai sähköpuolen asentaja tai teknikko) sekä useamman vuoden työkokemus laitteiden kunnossapidosta, huollosta tai kenttäkalibroinneista. Palveluhenkisyys sekä aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme joustavuutta ja vastuullisuutta. Työssäsi tarvitset kovaa intoa kenttätöihin sekä matkustusvalmiutta Suomessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja liikkuvan työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen sivun lopussa olevan Täytä hakemus -painikkeen kautta viimeistään 29.10.2018. 

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Markku Luomansuu, puh. 050 542 2875, ti 16.10. klo 8–12 sekä pe 19.10. klo 12–16 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@inspecta.com.

Kiwa Inspecta on Pohjoismaiden johtava asiantuntija turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Testaamme, tarkastamme, sertifioimme sekä tarjoamme konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja noin 650 osaajan voimin Suomessa. Kiwa Inspecta auttaa asiakkaitaan onnistumaan liiketoiminnassaan – joka päivä, kaikkialla yhteiskunnassa. Kiwa Inspecta on osa Kiwa-konsernia, jolla on globaalisti yhteensä 4600 osaajaa. Lue lisää www.inspecta.fi.

Avoin tehtävä Tarkastaja mittauslaitteiden varmennustehtäviin
Kaupunki Tampere
Viimeinen hakupäivä 29.10.2018

Täytä hakemus