Useita asiantuntijoita kiinteistötutkimus- ja suunnittelutehtäviin

Haluatko mukaan Kiwa Inspectan kiinteistöjen ja rakenteiden asiantuntijajoukkoon? Haluatko työskennellä ja kehittyä yhdessä muiden alan parhaiden osaajien kanssa arvostetussa ja kasvavassa organisaatiossa? 

Haemme kasvavaan joukkoomme Etelä-Suomeen kuntoarvioijia, asbesti- ja haitta-ainekartoittajia, betonirakenteiden kuntotutkijoita ja korjaussuunnittelijoita, kosteusvaurioiden kuntotutkijoita ja korjaussuunnittelijoita sekä rakennushankkeen projektinjohtajia ja –valvojia. Toimipaikkasi voi olla Helsinki tai Lahti.  

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esim. rakennusalan insinööri ja jo muutaman vuoden työkokemus kiinteistötutkimus- tai suunnittelutehtävistä. Arvostamme kokemusta korjaus- ja rakennesuunnittelutehtävistä, kuntotutkimuksista sekä ymmärrystä vanhoista rakenteista. Suoritetut soveltuvat pätevyydet katsotaan eduksi. Olet oman alasi ammattilainen, jolla on intoa kehittää ja laajentaa omaa osaamistaan ja haluat työskennellä vaihtelevien kohteiden parissa asuinrakennuksista teollisuuden suurkiinteistöihin. Hyödynnät tehokkaasti käytössämme olevia moderneja mittalaitteita, suunnittelutyökaluja ja tutkimusmenetelmiä sekä omaat tavallisimpien käsi- ja sähkötyökalujen käyttötaidot.  Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote, palveluhenkisyys sekä halu kehittyä työssä ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme sujuvia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja vastuullisuutta sekä hyviä it-taitoja. Työssäsi tarvitset hyvää suomen kielen taitoa sekä matkustusvalmiutta Suomessa. 

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja liikkuvan työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen tekstin lopussa olevan Täytä hakemus -painikkeen kautta viimeistään 26.11.2017.   

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Jani Perttunen, p. 040 528 2612, etunimi.sukunimi@inspecta.com.

Kasvamme kovaa vauhtia ja haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Lue mitä Petri Hannuniemi ja Satu Kantokoski kertova Kiwa Inspectasta työpaikkana: https://www.inspecta.fi/Tiedotus/Uutishuone/uutiset/2017/kiwa-inspectan-onni-on-huikeat-asiantuntijat/

Kiwa Inspecta on Pohjoismaiden johtava asiantuntija turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Testaamme, tarkastamme, sertifioimme sekä tarjoamme konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja lähes 600 osaajan voimin Suomessa. Kiwa Inspecta auttaa asiakkaitaan onnistumaan liiketoiminnassaan – joka päivä, kaikkialla yhteiskunnassa. Kiwa Inspecta on osa Kiwa-konsernia, jolla on globaalisti yhteensä 4600 osaajaa. Lue lisää www.inspecta.fi.

Avoin tehtävä Useita asiantuntijoita kiinteistötutkimus- ja suunnittelutehtäviin
Kaupunki Helsinki tai Lahti
Viimeinen hakupäivä 26.11.2017

Täytä hakemus