Värähtelyasiantuntija

Haemme asiantuntijaa teollisuuden värähtelymittauspalveluihin. Tehtävänäsi ovat teollisuuden kunnonvalvonta, värähtelymittaus, analysointi ja raportointi. Toimipaikkasi voi olla Jyväskylä, Tampere tai Vantaa.  

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus sekä kokemusta teollisuuden kunnonvalvonnasta ja värähtelymittauksista mm. turbiineille, vaihteistoille sekä muille pyöriville laitteille. Tason 2-4 pätevyys värähtelymittauksessa sekä kokemus ODS- ja FRF-mallinnuksista ja rakennevärähtelyistä ovat eduksi. Tunnet teollisuuden prosessinohjausjärjestelmiä. Odotamme sinulta aitoa mielenkiintoa toimialaa kohtaan sekä kehittymishalua. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote sekä hyvät vuorovaikutustaidot ja palveluhenkisyys ovat avaintekijöitä tehtävässä menestymisen kannalta. Tarvitset työssäsi matkustusvalmiutta, hyviä it-taitoja sekä englannin kielen taitoa. 

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja liikkuvan työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä. 

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen sivun lopussa olevan Täytä hakemus -painikkeen kautta viimeistään 25.6.2018.     

Lisätietoja tehtävästä antaa toimialapäällikkö Jorma Huttunen, p. 050 595 4424. 

Kiwa Inspecta on Pohjoismaiden johtava asiantuntija turvallisuudessa, laadussa ja luotettavuudessa. Testaamme, tarkastamme, sertifioimme sekä tarjoamme konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja yli 600 osaajan voimin Suomessa. Kiwa Inspecta auttaa asiakkaitaan onnistumaan liiketoiminnassaan – joka päivä, kaikkialla yhteiskunnassa. Kiwa Inspecta on osa Kiwa-konsernia, jossa on globaalisti yhteensä 4600 osaajaa. Lue lisää www.inspecta.fi.

Avoin tehtävä Värähtelyasiantuntija
Kaupunki Jyväskylä, Tampere tai Vantaa
Viimeinen hakupäivä 25.6.2018

Täytä hakemus